Szerelmi kötés (fekete mágia) Mi a hatása? Tapasztalatok?
Sziasztok!
AKI MÁR KÉSZÍTTETETT SZERELMI KÖTÉST, AZ ÍRJA LE A TAPASZTALATAIT.
Régóta gondolkozom már egy kötésen,sajnos valamiért nincs szerencsém a szerelemben.
KÖSZÖNÖM SZÉPEN! :)
"AKI MÁR KÉSZÍTTETETT SZERELMI KÖTÉST, AZ ÍRJA LE A TAPASZTALATAIT."
Leírom én neked az összes ilyen ember tapasztalatát könnyedén. Át lettek verve. De legalább gyorsan tapasztalható a hatása (pl ha fizettél érte, akkor nem hónapok múlva tűnik el az összeg).
Hanyagold. Ne magiaval akarj kapcsolatotteremteni,rossz vege lessz. Volt egy csak aki ezt tette, bejött. A srác semmi mással nem törődött, csak vele. De munka, se szülők,se iskola..csak a csaj nyakán volt. Eleinte a csaj élvezte.de ahogy telt az idő rosszabb lett. A srác annyira szerette h nem engedte sehova nélküle, folyton mellette volt. Odegesitoen. A csak elküldte h hagyja de a srác nem ment. A csaj annyira magába fordult, v öngyilkos lett.
Tudod,az efféle magiakat nem lehet visszafordítani.
Fel kell hívni a srácot külföldi emeltdíjas számon, és megmondod az illető nevét és ő majd kött neked.
Úgy látom némelyikőtöknek komoly gondok lakoznak a fejében..
Szövegértés abszurd nulla.. tehát a gyengébbek kedvéért leírnám, hogy nem az ítéletekre,és a véleményekre vagyok kíváncsi !!!
A normális hozzászólóknak köszönöm.
Valóban annyi hülye van itt aki nem hiszi el a kötéssel kapcsolatos baromságokat!
Most miért vagytok ilyenek?
Miért nem lehet egyformán hülye mindenki?
A szerelmi kötéses kérdések száma egyre csak növekszik...
A lányok már csak ilyen mószerrel tudnak párt szerezni maguknak?
Egyetlen szerencse, hogy én védve vagyok az ilyen mágiák ellen. Szóval csak próbálkozzatok lányok! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!