Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Szerelmi kötés?

Szerelmi kötés?

Figyelt kérdés

2 napja csináltam egy szerelmi kötést itthon.Az volt a lényege hogy egy piros gyertyába belekarcolom a kiszemelt nevét és rá gondolok majd csonkig égetem a gyertyát.

Szerintetek működni fog?

Tudom etikátlan,stb... Nem kérek kioktatást

Előre is köszönöm

2015. szept. 16. 18:51
 1/10 anonim ***** válasza:
69%
Nem. Nem fog működni. Nem tudom honnan vetted a "formulát" de maximum időtöltésnek jó.
2015. szept. 16. 18:55
 2/10 Amarok Tonrar ***** válasza:
65%
Nem tudod, de sejted, netről. Van, ahol cérnát kötözöl, meg papírra írod fel a kívánságod, vagy az áldoz...izé, szerelmed nevét és elégeted a vörös gyertya lángjában és hasonlók. Mind egyformán hatékony. Amennyiben a semennyire is számít.
2015. szept. 16. 18:58
 3/10 Legoman ***** válasza:
100%

Ez így nem fog működni valóban. :)

Ezáltal nem csináltál semmit.

A szerelmi kötést ennél jóval bonyolultabb, és neten nincs fent. Legalábbis tudtommal nincs fent.

2015. szept. 16. 19:46
 4/10 A kérdező kommentje:
Akkor mondanátok valamit ami nagyobb eséllyel működik?
2015. szept. 16. 20:30
 5/10 Amarok Tonrar ***** válasza:
35%
Nem.
2015. szept. 16. 20:32
 6/10 anonim ***** válasza:
69%
Azt mondtad ne oktassunk ki. Nem tettük, elmondtuk, hogy nem működik, amit csináltál. Viszont azt nem mondtuk, hogy etikusnak tartjuk amit tettél, és úgy általában az ötletet. Szóval ne nagyon lepődj meg, ha nem kapsz használható módszert.
2015. szept. 16. 21:58
 7/10 Mokyu! ***** válasza:
28%

Miért kell ilyet csinàlni?

Miért hiszed hogy létezik ilyen okkult baromsàg?

Miért nem rugod meg mezitlàb az asztal sarkàt?

2015. szept. 17. 13:12
 8/10 anonim ***** válasza:
30%

Mi ez a rengeteg szerelmi kötéses kérdés az utóbbi időben? Már csak így tudnak a lányok maguknak párt szerezni?

Szerencsére én védve vagyok minden ilyen mágiától, hála visszataszító trollságomnak (ami külsőleg és belsőleg is megnyilvánul) :D

2015. szept. 17. 22:22
 9/10 anonim ***** válasza:
45%

Ez működö technika de gyenge.

Esetleg ha elég elkülönülten irod a betűket és napi egy betütégetsz le ugy kicsit erősebb és ne rá gondolj hanem arra hogy együttt vagytok és min 10 percig de inkább 1 óráig miközben ég a gyertya.

Ha többször ismétled egyre erőssebb a hatás.

2015. szept. 20. 03:18
 10/10 anonim ***** válasza:
42%
Ha lyuk van a lábad között,akkor fog jönni az illető,ha meg farok van a lábad között,akkor várhatsz a világ végéig.
2015. okt. 20. 12:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!