Van valamilyen mágia arra hogy valaki szerelmes legyen belém?
A legegyszerűbb kel.
Mert szegény vagyok,és a mai lányoknak csak a pénz kell,és félek hogy így nem lesz esélyem a csajnál.
En hallottam mar rola,de pontosan nem tudom es azt sem ,hogy mukodik -e. Menj el valami joshoz vagy kuruzslohoz ,ok szoktak ilyen "rontasokat" csinalni.
Velemenyem szerint a bajok itt kezdodnek,igaza van az elobbi kommenteloknek. Probalj javitani a kulsodon,tanulj meg beszelni sokat,ertelmesen illetve nezz utana a manipulalasnak es alkalmazd. Ja,ha van penzed az sem baj,de nem feltetlen szukseges. Noveld az onbizalmad,mondjuk ha ezeket megcsinalod akkor automatikusan nono fog az onbizalmad is. Es barmennyire is mondjak ,imadjak az ontelt pasikat,legalabbis en azt vettem eszre.
Szerelmi mágia nem létezik. De ha létezne, mondd meg igaz szívedre: milyen érzés lenne, ha tudnád, hogy valaki csak azért szeret, mert valami hülye varázslat erre kényszeríti? Hogy nem téged, nem magadért szeret?
"és a mai lányoknak csak a pénz kell"
Marhaság! 1000 éve a lányok a szőke hercegről ábrándoztak, aki eljön értük hófehér paripán, és boldogan élnek, míg meg nem halnak. Aztán ugyanúgy benőtt a fejük lágya, mint ahogy a mai fruskáknak is be fog nőni, és ugyanúgy rájöttek, hogy a boldog párkapcsolat nem a pénzről szól.
Legoman-nél az ultime tuti válasz (4.). Magam sem tudnám ilyen szépen és bölcsen leírni. Sima önbizalom problémád van, nem pedig okkult problémád.
A mágia komoly embereknek való, komoly életszemlélettel. Ha a csajozáshoz ilyen a hozzáállásod, akkor a mágia útján sehova se jutnál.
Én azt ajánlom, hogy kezdj el önfejlesztéssel foglalkozni minden szinten (fejleszd a tested, elméd és életed minden területét - hobbi, karrier, pénz, emberi kapcsolatok, stb.) és az évek alatt egyre jobban fognak a csajok hozzád viszonyulni. Ajánlom Anthony Robbin és Dale Carnegie könyveit.
Szia!Ez szerintem egy elég egyszerű ájital-tea.Hátránya, hogy meg kell itatnod vele:
csipkebogyótea
fahéj
méz
9 piros rózsaszirom
(Ha virágüzletben vásároljuk akkor alaposan mossuk meg őket mert növényvédő szerek lehetnek rajta!)
Gyújts meg egy piros gyertyát, és gondolj arra, hogy már kettesben vagy szerelmeddel! Majd készítsd elő a kellékeket: Teafőző, méz, csipketea, fahéj, 9 piros rózsaszirom. Tedd fel forrni a vizet, majd lassan kanalanként adagolj hozzá 9 kiskanál akácmézet, és közben mondd:
Aphrodité, Szerelem Istene, szükségem van a segítségedre, a közreműködésedre. Jöjj el hozzám, segíts nekem!
Töltsd meg ezt a teát erőddel és a természet erejével, hogy amikor XY iszik belőle, nőjön benne a vágy irányomban. Legyen belém szerelmes, kívánjon engem!
Frissítsd fel szellemem, és töltsd csordultig a szívemet, hogy igaz szerelemmel fogadjam XY közeledését! Úgy legyen!
Ezután tedd bele a fahéjat és a 9 piros rózsaszirmot. Hagyd még 2 percig forrni, majd vedd le a tűzről. Ettől a perctől kezdve működik a dolog! Az se baj, ha kihűl, és újra kell melegíteni, bár az íze az első forralásnál finomabb!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!