Hatásos szerelmi kötés? Mindketten vágyunk egymásra, csak neki bűntudat van.
Már smároltunk és pettingeltünk a sráccal, de én tudnám szeretni is :) Neki viszont bűntudata van, mert a legjobb barátjával jártam egy fél éve (kb. 1 hétig, és semmi komoly nem volt), és így nem tud tükörbe nézni.
Milyen mágia van, ami hatásos lenne, hogy összejöjjünk (ha csak szexre is titokban)? Nagyon vágyom rá, szeretem is mint embert, vele akarok lenni! Őrülten! Azt akarom, hogy jobban akarjon, mint a bűntudata, hogy őrülten akarjon, és semmi ne érdekelje!
Vagy idézzek meg valami démont? Segítsetek!
18/L
A szerelmi kötéssel jelen pillanatban mindent elrontanál.
A te boldog életednek is vége lenne ő vele, és te szomorú lennél.
A szerelmi kötésnél elsőnek még minden szép és a kötés létrehozója is boldog, de egy idő után, mikor már az, akit úgymond megkötött idegesítővé válik, ha folyton rajta van, sőt ez akár halálos is lehet az áldozatra nézve. Nem vicceltem. Tényleg belehalhat a barátod.
Hagyd ezt a kötést, mert ez nem jó móka, főleg nem egy 18 éves lánynak semmi tapasztalat nélkül.
A legjobb tényleg az lenne, ha megmondanátok a barátjának, hogy együtt vagytok. Vagy pedig beszélj a barátoddal, hogy emiatt ne legyen bűntudata.
Lehet, hogy az elején (nem biztos, de számítsatok rá), hogyha megmondjátok a barátjának, ki fog borulni egy kicsit, vagy mérges lesz. Utána már csak a barátodon múlik, hogy beszéljen vele.
Szerintem hazudik a srác.
Ez kamu szöveg, igazából nem akar téged.
Ha akarna, veled lenne.
Nekem a volt pasim volt ilyen ro.hadt manipulátor.
Én nagyon szerelmes voltam, meg a többi, ahogy a nagykönyvben áll, ő nem, szerintem egyáltalán.
Azt mondta nekem, ő szeret engem, de fél kimutatni az érzelmeit, fél kötődni egy nőhöz, mert az előző barátnőjével csúnyán megégette magát.
Hosszú történet, összejöttünk, de óriási seg.gfej volt, már nem vagyunk együtt.
A volt barátnőjével beszéltem utólag, azt mondta, vele ugyanezt játszotta el, ugyanezt mondta, és azért mentek szét, mert a srác le se sz.arta, és rendszeresen el se ment a randikra.
Ennyit a vérző szívű "érzékeny fiúkról".
Kamu!
Ha szeretne, veled lenne.
Ha nem is olyan manipulátor....nem biztos...Ő nyílt lapokkal játszott végülis, és én akartam az első csókot is. Ő csak mindig belement és élvezte a dolgot. Nem valami tisztességes, úriemberhez méltó dolog, de azért nem annyira gonosz és alattomos sem. Ő megmondta már az elején, hogy nem akar semmi komolyat. Én mégis belementem. Elegem volt a sok reménytelen szerelemből, hát hazudtam, és azt mondtam, én sem szeretem őt.
Tudom, ha szeretne, velem lenne. Ez egyértelmű. Hiszen ha én is szerelmes vagyok, tudom, hogy semmi nem számít, főleg ha mind2-en egyedülállóak vagyunk és nincs akadály...akkor nem számít, hogy hányan csaptak be előtte, mennyit csalódtál és ki mit mond. Mert ha szeretsz valakit, akkor akarod őt és szereted! Minden érintéssel a fellegekben jársz, sőt, már csak az is elég, ha ott van veled vagy beszélsz vele.
A többi már csak kifogás...és ő nem szeretett. Kíváncsi voltam, így milyen...de sokkal jobb, ha valaki nem ennyire "liberális, újszerű, nyitott" az ilyen dolgokra, hanem maradjon csak konzervatív, és egy nő ha szerelmes belé, ne engedjen semmi testiséget, mert az rosszabb lesz.
Így én is megismertem magamat. Sokaknak megy a szex szerelem nélkül, nekem nagyon nem. Ez van...Én testem lelkem beleadom. Nem tudok elvonatkoztatni és nem is akarok. Ez van. Tanulópénz volt. És fáj, mert...tudtam volna szeretni igazán.
De rossz ez!
Úgy együttérzek veled!
Rossz, nekem is az, még most is fáj, mert én is nagyon szerettem, de nem lehet mit csinálni.
Az én exem elvileg szeretett, ő mondta, hááát...
Kb. úgy, mint a mostani barátnőjét (ha megvan még neki), aki mellett velem akart találkozgatni, és szexelni is a régi szép idők emlékére.
Nem, köszi, ezt soha!
Találkozni se, és semmit, én lennék a B-terv, tudom.
Ennyire nem alázom meg magam.
Ennél nincs rosszabb, mint amikor te szeretsz, ő meg nem, de majdcsak elmúlik.
Egyszer elmúlik, és rá se gondolok majd többé.
De az még nem most van, sajnos!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!