Szerintetek az ezotv-ben igaz dolgokat mondanak és tényleg sok pénzem lesz ha felhívom őket?
Figyelt kérdés
Csak érdekelne, hogy megéri -e, mik a tapasztalatok velük kapcsolatban.2015. okt. 8. 22:39
1/10 anonim válasza:
Nem tudhatjuk. De nem sok ember lett csődből gazdag.
3/10 anonim válasza:
Még hányszor kell leírni, hogy ez egy üzleti vállalkozás ostoba emberek kifosztására. Ugyanott készül, ugyanazzal a stábbal, mint a rejtvényfejtős műsorokban.
Az is úgy működik, hogy kettő meg kettő? Telefonáló: sajnos neeeem.
A struktúra pont ugyanaz, az arcok mások.
4/10 anonim válasza:
Ha felhívod őket, nekik lesz sok pénzük. Neked is lehet sok, csak az nem ettől a hívástól függ.
5/10 anonim válasza:
Ez engem is érdekel ! Megkérdeznék mindenkit, aki valaha betelefonált, hogyan alakultak a dolgai. Baromi kíváncsi vagyok.
Leginkább úgy tudod letesztelni, hogy betelefonálsz :) 500 ft megér egy próbát, nem ? :)
6/10 anonim válasza:
5-ös! Nem fogja annyiból megúszni. Majd amikor a következő számláján nézi, mi volt az a több ezer forintos hívás, akkor majd jön vissza ide panaszkodni a jogi rovatban.
7/10 anonim válasza:
Majd egy kereskedelmi tv fog igaz dolgokról beszélni, mikor a híradót is kiszinezik. :D
9/10 anonim válasza:
igen valos nekem 2szer lett negyesem a lotton 6szor ynertem tobb szazezer forintot sorsjegyen.
10/10 anonim válasza:
az ezo tv nagy resze kamu. Olah Maria az akit tusok ajanlani mert o tudja a dolgat. viszont a penz magia nem csak abbol all hogy csillagor eleget egy papirt heti szinten :D ott kezdodik hogy havi 1x lehet megcainalni novo holdnal csutortokon. ja es egy telefon hivas dija ilyenkor 5-6 ezer ami meg nevetseges ar egy ilyen ert ugyan is egy rendes penz magia 35-40 ezernel kezdodik. en nagyon sokszor csinaltam mar penz magiat sok sok embernek es mindenki 3 heten belul hivott hogy csoda tortent a semmibol :) . felre ne erts nem reklamozom magam mert az etikai kodexem tiltja a reklamozast :). muller rozsarol is irjak milyen nagy jos es a no nem tud semmit :). mindenki lehet jos akiben van kis spiritualitas de nem mindenki kivalasztott :). en azt tudom neked mondani , hogy magia es joslas letezik viszont ritka a hozza erto szemely :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!