Könnyen eshet az ember ma halálos bűnbe. Te hanyagoltál ma el dolgokat?
Figyelt kérdés
December 26., Mária és József napja keleten parancsolt ünnep, halálos bűnnek számít ilyenkor a hanyagság.
Te ma milyen voltál a hanyagság terén ? Hanyagoltál dolgokat, leckét, tanulást, házi munkát, mosakodást, takaírtást?
2014. dec. 26. 23:46
2/8 anonim válasza:
Ha az halálos bűnnek számít, hogy beleestem egy nős férfibe, akkor igen.
3/8 anonim válasza:
Jujujujjj!
Most már nincsen értelme tovább az életemnek! Halálos bűnök egész rengetegét követtem el, és meg fogok halni!!!
4/8 anonim válasza:
Hanyagoltam hogy ilyen hülyeségekkel foglalkozzak.
5/8 anonim válasza:
Nem fürödtem,nem írtam leckét,nem tanultam,nem takarítottam,és házimunkát se végeztem o.O
7/8 anonim válasza:
Olyan, mint a többi nap. Hehe.
19/L
8/8 anonim válasza:
Ja a biblia szerint lehet vétkezni szóban tettben és gondolatban. Mivel olyan ember nincs aki még nem gondolt rosszra, ezért a keresztények mind mennek a pokolra, és büntetésből hitler ananászt dugat velük a seggébe sajnos. Ennyit a keresztény voodooról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!