Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Szerelmi kotes van rajtam?

Szerelmi kotes van rajtam?

Figyelt kérdés
hazas vagyok,gyerekem is van.van egy ferfi aki egy jo ideje csapja nekem a szelet.en elutasitottam, ugy egyeztunk, hogy baratok maradunk.ő azt mondzta mindig van kiskapu es szereti a kihivasokat.meg akarr egyszer csokolni es sirt, nem engedtem.egy jo ideje viszont minden egyes ejszaka vele almodom.nagyon sokszor eszembe jut es mintha szeretnem pedig az eszem azt mondja ez nem szerelem.nagyon szegyenlem hogy feszt vele beszelgetnek, iszom minden szavat, pedig nem is tetszik.minden egyes ejszaka vele almodom.ha nappal fekszem le akkor sem hagy nyugodni.nagyon rosszul alszom, csak hajnalban sikerul addig is mind ő jar a fejemben.en nem vagyok ilyen, szegyenlem.nagyon.ez nem normalis
2015. szept. 3. 09:18
1 2
 11/12 Fish1 ***** válasza:

Gondolom a házasságod némileg ellaposodott és a másik pasi bejön neked, csak saját magadnak is tagadod ezt.

Szerintem szerelmi kötés nincs.

2015. szept. 3. 23:16
 12/12 anonim válasza:
2015. szept. 6. 18:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!