Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Szerelmi kotes van rajtam?

Szerelmi kotes van rajtam?

Figyelt kérdés
hazas vagyok,gyerekem is van.van egy ferfi aki egy jo ideje csapja nekem a szelet.en elutasitottam, ugy egyeztunk, hogy baratok maradunk.ő azt mondzta mindig van kiskapu es szereti a kihivasokat.meg akarr egyszer csokolni es sirt, nem engedtem.egy jo ideje viszont minden egyes ejszaka vele almodom.nagyon sokszor eszembe jut es mintha szeretnem pedig az eszem azt mondja ez nem szerelem.nagyon szegyenlem hogy feszt vele beszelgetnek, iszom minden szavat, pedig nem is tetszik.minden egyes ejszaka vele almodom.ha nappal fekszem le akkor sem hagy nyugodni.nagyon rosszul alszom, csak hajnalban sikerul addig is mind ő jar a fejemben.en nem vagyok ilyen, szegyenlem.nagyon.ez nem normalis
2015. szept. 3. 09:18
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Ez nem kötés, csak dugni akarsz vele tudat alatt...

Na jó, nem is annyira tudat alatt..

2015. szept. 3. 09:30
 2/12 Siiel ***** válasza:
megérintett téged, mindenkivel előfordul, hogy valaki hirtelen fontosabbá válik... ha nem akarsz belebonyolódni egy ilyen kapcsolatba, akkor szép csendben gondolj rá- lelkiismeret furdalás nélkül- továbbra is, és ha jól esik saját magad előtt ne szégyelld... majd idővel csendesedik ez az érzés... bár az is lehet hogy sose fog, volt már ilyen a törénelemben nem egyszer :) viszont én ezzel az illetővel vigyáznék, tudja, hogy nem vagy nyitott minderre, és nem tartom etikusnak hogy ő nem tartja tiszteletben a te érzéseidet
2015. szept. 3. 09:41
 3/12 anonim ***** válasza:
61%
Szerelmi kötés...ja,majd a válópernél a vagyonmegosztáskor is erre hivatkozz!
2015. szept. 3. 09:42
 4/12 anonim ***** válasza:
Nem szerelmi kötés, csak vonz az új, az izgalmas.
2015. szept. 3. 10:40
 5/12 A kérdező kommentje:
Nem tudom miert kell igy lehurrogni elso es utolso!igazan szemvedek.en ugy erzem ez igy nem normalis.minden ejszaka v3le almodni...mar egy honapja, es az elott is csak ritkabban.őrjítő.mas is van igy?
2015. szept. 3. 10:42
 6/12 anonim ***** válasza:
Kiskapu..ha okos tudja a megoldást de nem leszel a beavatottja
2015. szept. 3. 10:42
 7/12 anonim ***** válasza:
Ez nem szerelmi kötés. Nagyon sokan éreztek már ilyet. Egy hosszú kapcsolat idővel unalmas lehet és nagyon jól tud esni egy kedves udvarló rajongása.
2015. szept. 3. 10:47
 8/12 anonim ***** válasza:
Ez nem lehurrogás volt, hanem az igazság..
2015. szept. 3. 10:59
 9/12 anonim ***** válasza:
Baromi egyszerű kideríteni hogy van e rajtad, vagy nincs. Keresel egy egyszerű szerelmi kötést, vagy bármilyen varázslatot megtörő rituálét(tele van velük az internet, ha kötés van rajtad, az is onnan származik), és elvégzed. Pontosan, precízen. Ha utána sem változik a helyzet, akkor nem volt rajtad kötés.
2015. szept. 3. 12:38
 10/12 anonim ***** válasza:
Ha van rajtad akkor hát vedd le a gondolat az elme keze én ígymondom és ha az akarattal összeteszed akkor hasznos lessz és segít cukorbetegség ellen akármiellen. Gyakorlattal meglehet.
2015. szept. 3. 16:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!