Van itt olyan, akin volt rontás és megcsináltatta a rontáslevételt?
Figyelt kérdés
Ha igen, hogyan vetted észre vagy sjtetted, hogy rontás van/volt rajtad?2010. márc. 10. 12:48
1/10 anonim válasza:
Én is túl sokat néztem a tévét. Amióta eladtam, úgy érzem teljes ember lettem.
2/10 anonim válasza:
Kedves kérdező, te komolyan hiszel az ilyesmiben?
Mert ha igen elég balga vagy már neharagudj.
3/10 anonim válasza:
Mindig is sejtettem, van rajtam, de még senki nem ajánlotta fel, hogy leszedi! VAgy még várnom kell, ez hogy működik?
4/10 A kérdező kommentje:
Kedves 13:12-as válaszoló!
Honna sejted, hogy rontás van rajtad?
Esetleg egy ideje nem sikerülnek bizonyos dolgok ?
Kedves 2. válaszoló!
Azt nem álítottam, hogy elhiszem, de azt se hogy nem hiszek benn, azonban van, amikor érzi az ember, hogy nincsennek rendben a dologk és nincsen rá logikus magyarázat.
2010. márc. 10. 13:40
5/10 anonim válasza:
Hát szerintem rajtam rontás lehet, mert a szerelemben semmi nem jön össze. Akárkibe szerelmes voltam eddig az nem sokkal utána összejött egy pasival akivel már a házasságot tervezgetik, vagy 4-6 együtt vannak.
6/10 anonim válasza:
A 19:59-es vagyok azt akartam írni, hogy 4-6 éve együtt vannak.
7/10 anonim válasza:
akkor mindenkin rontás van aki 1-2 re áll? HÜLYE VAGY MÁR BOCS HÜLYE HUMBUK
8/10 anonim válasza:
én nem hiszek az ienekben
tiszta baromság,már bocs annak aki hisz benne
de am ha nem hiszel benne akkor nem is lesz semmi fura érzésed vagy balszerencséd vagy bármi ien hülyeség
9/10 anonim válasza:
igen, rajtam is tuti rontás van, majd elmegyek a fogorvoshoz megcsináltatni a levételt, int a fogkövet :)))
10/10 anonim válasza:
Te is olvasod a Haryy Pottert?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!