Mellfelvarrásról mi a véleményetek? Van itt köztetek olyan aki megcsináltatta szülés után a mellét?
Nekem még csak egy gyerkőcöm van, most tervezzük a másodikat, de utána tuti kés alá fekszek! Nekem nagyok voltak terhesség előtt is, utána meg pláne, és össze sem mentek, megnyúlt rajt a bőr, szana szét repedt, semmi tartása, szóval csúnya! Nekem is csak felvarratni kéne, mert nagyobb már nem kell, (és a felvarratás biztonságosabb is, mint a szilikon) de igy utálom őket, bár a férjem soha egy szóval sem mondja, hogy nem tetszik, sőt azt mondja hogy még jobban imádja őket, hogy nagyobbak,:)) de én igy nem érzem jól magam. :((
Nézz szét a plasztikai sebészek honlapjain.
Nekem a kolléganőm varratta fel szintén hasonló okok miatt, 3-4 éve 150 ezer volt darabja, de nagyon szép lett neki és csak minimálisan, közelről látszik a heg.
A basrátnö,m nagyon sovány és 3 lányt szült, tavaly rakatott implantátumot kicsi volt a melle, csont és bör, a melle meg kicsi zaCSI, AZUOTA JOBBAN VAN ÖNBIZALMA LETT STB..Bajára mentek ott mindennel együtt 800 000 volt
32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!