Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Megcsináltatta vagy meg fogja...

Megcsináltatta vagy meg fogja valaki csináltatni a petevezeték-elkötéses műtétet (művé meddővé tétel)?

Figyelt kérdés
35 éves elmúltam, van 3 gyönyörű gyermekünk. Nem szeretnénk többet. Nagyon gondolkodom. Pro és kontra is kíváncsi lennék.
2011. márc. 22. 20:50
 1/8 anonim ***** válasza:
Igaz, nagyon régen, de nekem az volt. 37 évesen. Semmi változást nem vettem észre magamon.
2011. márc. 22. 20:54
 2/8 A kérdező kommentje:
Kedves Válaszoló! Volt valamennyi felépülési idő, sebgyógyulási idő? Nem változott a szervezeted hormonálisan? Egyátalán minden érdekel. Kérlek írj!
2011. márc. 22. 20:57
 3/8 anonim ***** válasza:
nekem két gyerekem van, de ha harmadik is lesz, akkor mindenképpen. Semmi szükségem rá. Egyrészt három császár után úgysem mennék bele egy negyedikbe. Másrészt már így sem vagyok fiatal 36 éves kifutok már a korból is. Harmadrészt meg ha lehetne sem akarnék több gyereket.
2011. márc. 22. 20:59
 4/8 anonim ***** válasza:
50%

Ismerősöm 33 évesen, négy egészséges kisfiú után megcsináltatta (harmadik és negyedik ikrek). Egy évre rá teherbe esett, hosszas gondolkodás után megtartották, és egészséges kislányuk született.

A doki aki csinálta nem akarta elhinni, azt mondta 10.000-ből egy ilyen eset van.

2011. márc. 22. 21:03
 5/8 A kérdező kommentje:
Jaj! Teherbe esett valaki????? Hát ilyet még nem hallottam. Én igazából az altatástól tartok, ill. a 2 éjszakától a kórházban (a őoci 7 hós, a középső 2 éves és 11 éves nagylány). A picúrkám még szopizgat, nem tudom milyen éjszkájuk lenne nélkülem....
2011. márc. 22. 21:11
 6/8 anonim ***** válasza:
nekem 4 gyerekem van.októberben született a 4.ik.nekem akkor csinálták.császárral szültem mert majdnem megfulladt a kislányom.és együtt megcsinálták a kettőt.semmi változást nem vettem észre.de ha nem császárral lett volna akkor is megcsináltattam volna.akkor nekem csak ugy lett volna reggel megyek este jövök.nekem azt mondta a doki nem olyan nagy mütét.
2011. márc. 22. 21:30
 7/8 anonim ***** válasza:

Én gondolkozom rajta, hogy majd a 3. gyerkőc után megcsináltatom, egyenlőre még az is kérdés, hogy mikor jöjjön a 3. :(

Mivel több verziója is van a műtétnek (elvágás, elkötés, meg még egy pár), ezért létezik mellette teherbeesés. Én a második csemetémmel szoptatás (3 havonkénti mensi) és spriál mellett estem teherbe. A doki szerint ki sem számolható, hogy ennek mennyi volt az esélye :)

2011. márc. 23. 14:22
 8/8 anonim ***** válasza:

Laporoszkóppal csinálták, és nem ma.

Két apró bemetszés és kész. Nem volt nagy altatás, csak felkészültek rá, ha valami gond lenne. Fájdalom, ilyesmi semmi nem volt. Havi rendesen volt minden alkalommal. Én semmi változást nem észleltem.

2011. márc. 23. 15:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!