Milyen praktikák vannak egy másfél hetes babánál a büfizésre? A vállra tétel nem igazán hatásos, nem nagyon büfizik és így sokat csuklik!
Nálunk is volt ilyen probléma, de sokat próbálkoztam és kiderült, hogy úgy tud büfizni, ha nem függőlegesen van, hanem hátradőlők vele, így majdnem hasal rajtam és símogatom a hátát, körkörösen, vagy a popsiját paskolom :)
Próbáld meg, hogy hátradőlsz vele, vagy fektesd hason a kezedre.
Az enyém 3 hónaposan csinálta már tökéletesen, de akkor már bátran a térdemre fektettem és a gyomrát támasztotttam alá.
Úgy is csnálhatod, hogy a válladra téve erősebben simogatod, maszírozod a neki baloldalát a gyomra körül, ez általában bejött amikor kicsi volt. Vagy a karodra fektetheted a feneke alatt átcsúsztatva a karodat és valahol a mellkasánál, gyomránál alátámaszva, mint a hasfájós babáknak. Ha úgy érzed h a büfi hiánya miatt fáj a hasa, akkor az INFACOL be szokott jönni- a szomszéd lánynak bejött, és már másoktól is hallottam, de nekünk semmi nem használt ( nem a büfitlenség miatt volt..)...
A csuklást okozhatja a túlevés is,de én mindig rászopiztatok, mert csak úgy múlik el gyorsan ( állítólag a babákat nem zavarja, de szerintem az enyémet kimondottan idegesíti a csuklás).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!