Az okkultizmus szerint pontosan mi történik azokkal az embereknek a lelkével, akik alkut kötnek egy démonnal?
"A lélek halhatatlan , lényegében egy tudattal bíró energiaforrás , s mit tudunk az energiáról ?"
szerintem(!) úgy értette a válaszoló, hogy az energia nem vész el csak átalakul. tehát ha a lélek olyan mint az energia akkor lényegében halhatatlan mert mindig csak átalakul.
+elméletileg (nem igazolta még senki sem) a lelkünket istentől kaptuk tehát a lelkünk isten 1-1 kis darabkája.. és ugyebár (szintén elméletileg) isten halhatatlan, ő van, volt, lesz stb stb...
az istent azért nem írtam nagybetűvel mert nem hiszek benne ;)
de hogy a kérdésedre is válaszoljak: nem tudom
a szerződést úgy képzeld el, mint egy előfizetést egy szolgáltatásra.
ha a lelked az isteni hierarchiában magasan van, akkor magasabb démonok is leszerződnek veled, lehetsz VIP ügyfél is.
ha a lelked még kezdő, akkor alacsonyabb démonok dolgoznak veled, vagy pedig azok csatlósai, a képzett halottak, akik előtted szerződött mágusok voltak, csak meghaltak és jó ideig nem hagyják őket újraszületni.
amelyik démon kiválasztott téged, annak a szolgáltatásait fogod megkapni.
pl asmodeus olyan szexet adhat amit földi ember aligha érhet el könnyen, majdnem(!) bárkit meg tudsz igézni és magadhoz kötni, stb stb szakterület szerint változik.
a szerződésnek sokszor záradéka van, minél nagyobb lénnyel szerződsz, annál komolyabban kivonnak a földi életből fizikailag, és szellemi életet kell élned - nem tehetsz mást.
ha idézéskor a szerződést visszautasítod akkor megtorlást kaphatsz érte.
nem szórakoznak kispályásokkal.
a majdnem szót azért emeltem ki, mert egyet tudnod kell:
a démonok és a teljes alvilág isteni fennhatóság alatt működik, mint ahogyan a maffia is a kormánynak dolgozik és tejel.
vannak olyan magas isteni beosztású emberek akik felett nem lehet uralmad, és keményen megütheted a bokádat ha ujjat húzol velük.
ők az ex-feketemágiások akik sok-sok életet ledolgoztak az alvilágnak, letöltöttek az alvilágban, majd ledolgozták a karmáikat és az isteni erőknek dolgoznak.
őket sose szivasd.
Általában annak ötlik eszébe ilyen szerződéskötés féle aki elégedetlen önmagával,nem igazán találja a helyét az őt körülvevő világban vagy csak túl jó dolga van és szeretne kitűnni ebből az általa szürkének tartott egyhangúságból.
Elkezd spekulálni hogy szorgalmas tanulás és gyakorlás nélkül olyan képességek birtokába juthasson ami kiemeli s mások vagy áldják vagy szidják. Megvalósítható csak szerintem nem éri meg. Ezt saját tapasztalatomból mondom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!