Az okkultizmus szerint pontosan mi történik azokkal az embereknek a lelkével, akik alkut kötnek egy démonnal?
"A lélek halhatatlan , lényegében egy tudattal bíró energiaforrás , s mit tudunk az energiáról ?"
Szerintem te azt sem tudod mi az energia. :D [link]
6-os Melek Taus!
Azért ír ki a kérdező ilyen kérdést -és úgy állítja be, mintha komolyan is gondolná-, hogy alig várja, hogy érkezzen rá komoly válaszok, hogy azt azonnal kigúnyolhassa! Ostoba játék hülye gyerekeknek!
"Az előző korok okkultistái pedig azt tapasztalták, hogy a lélek nem hal meg."
És ezt hogyan tapasztalták meg? A lélek nem örök akármelyik vallásfilozófiát nézzük. Konkrétan azt sem tudod, hogy mi történik a lélekkel, miután azt a démonoknak adjuka lelkünket, csak feltételezéseid vannak.
#6 Nekem nem nagyon jön le, hogy te 9 éve foglalkozol okkultizmussal.
"De mondd miért írsz ki kérdést ha a wikin is megtalálhatsz egy ilyen infót hm ?"
Épphogy nem találtam ilyen infót a wiki-n, vagy legalábbis nagyon kevés morzsákat.
#7 Te gondolat olvasó vagy?
"alig várja, hogy érkezzen rá komoly válaszok, hogy azt azonnal kigúnyolhassa!"
Azért tettem fel a kérdést, mert sok a fekete folt, amire felhívnáma figyelmeteket. Egyébként nem kértem, hogy válaszolj, de ha már válaszoltál, akkor a kérdésre. Ha jól ki akarsz beszélni, akkor írj privátot Melek Taus nevű felhasználónak. Engem amúgy se érdekel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!