Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Ti latjatok? (KEP)

Ti latjatok? (KEP)

Figyelt kérdés

[link]

A tukorben, nem a lanyt hanem valami mast:-)

2015. júl. 25. 11:25
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
És második ránézésre se látok semmi szellemet
2015. júl. 25. 18:30
 32/36 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Kérdező vettem a bátorságot és egy kicsit átdolgoztam a képedet mert kiváncsi voltam, hogy nem e "cenzuráztátok" :)) és azt kell mondanom, hogy nem.

De ha mégis igen akkor kitűnő munkát végeztetek. :)

Ott van valami ami nem e világból való, íme.

[link]

és itt a negatív;

[link]

Én örülök, hogy már elköltöztél onnan.

2015. júl. 25. 22:10
 33/36 A kérdező kommentje:

32:es hat ez igy is eleg ijeszto, komolyan....egyebkent nem manipulaltuk (jo lett volna mert imadtam a kilatast abbol a hazbol) kb.full foto amatorok vagyunk mindketten:-))

Ezert nem ertem igazan azokat az emberekt akik szellemeket szeretnenek latni/idezni...ugy ertem sztem az egesz jelenseg riaszto miert akarna valaki ilyesmit latni?:-)))

2015. júl. 25. 22:32
 34/36 anonim ***** válasza:

Nemhogy csak ijesztő hanem veszélyes is....lehetett volna akár, még rád nézve is.

Most lakik valaki abban a házban?

Hogy miért akarnak látni az emberek?

Általában a tinik akarnak látni mert azt hiszik, hogy egy filmben ők a főszereplők és nem törődnek a következményekkel sajnos.

Mindegy, nem akarok én ijesztegetni senkit de jobb ha elkerüljük azt aminek nem itt lenne a helye.

Tudom sokan nem értenek velem egyet, de amit írtam azt tapasztalatból írtam és nem hasból.

Mégegyszer azt mondom, örülök, hogy elköltöztél onnan.

De tégy meg egy szívességet.

Írj egy cetlit és dobbd be a postaládába és figyelmeztesd az új lakókat, hogy szenteljék ki a házat, vagy ha nem szégyeled akkor mond el te személyesen nekik, hogy mit tapasztaltál az ott léted alatt.

Köszönöm!

2015. júl. 25. 23:02
 35/36 A kérdező kommentje:

34-es gondoltam ra, ez egy elit tarsashaz viszont nem tudom h most ki van e adva a lakas tulaj kb lelone ha ezt a cetlit barkinek odaadnam, mert ido elott mondtam fel emiatt a jelenseg miatt es ugyan o anyagilag jol jart, megis elvesztett egy allando beveteli forrast.

Egyebkent lehet, h ez a dolog csak azokra az emberekre veszelyes akik erzekelik oket es lassuk be, az emberek zomebol hianyzik ez a tulajdonsag es mivel nem erzekelik nem lehet semmi bajuk:-))

Legalabbis en igy vagyok vele, de mivel total dilettans vagyok a temaban igy nem tudom:-)

....de koszonom, kedves toled:-)

2015. júl. 25. 23:58
 36/36 anonim ***** válasza:

Hát ne löjön le!! :D

Sajnálom, hogy ez van. Dehát amit nem lehet azt nem lehet.

Nincs mit, és te meg vigyázz magadra!

Jó éjszakát!

2015. júl. 26. 00:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!