Ti latjatok? (KEP)
"Honnan lehet latni h ez nem szellem hanem asztral leny?Ugy ertem mi a kulonbseg? "
A szellemek halott emberek akik az asztrális dimenzióban ragadtak. Az asztrális lények pedig ott élnek pl.: démonok.
Egyébként szép nő vagy, ha ezért írtad ki a kérdést.
Csak nem hülyeségekkel kellene foglalkoznod.
Fura, hogy volt már férjed, pedig nem tűnsz öregnek.
Habár vannak 16 éves házasok is.
De vegulis egy demon meg is tud olni?
Lucifer: koszonom a bokot, azon a kepen 30 eves vagy, most pedig 32 es nem, nem a kulsom miatt tettem ki, onertekelesem a helyen hanem mert kb a hideg raz az ilyesmiktol es meg akartam gyozodni arrol h ezt tobb ember is latja nem csak 2-3.
Koszi ezt jo tudni:-)
Egyebkent miert gonoszak?Ugy ertem mi bajuk van, mi zavarja oket ennyire?
Semmit nem látni a képen ! Van benne fényképezési hiba, kis elmosódás a fejednél. Akkor te is szellem vagy,mert el van mosódva a hajad kontúrja :-)
A tükör keretén van elszineződés, ami az elmosódás miatt van és pont a szellemnek hitt valamiben folytatódik. Innen tudni, hogy képhiba !
Nem kopognak a szellemek, az a szú hangja az odvas fában meg a régi fa búror reccsen, amiből sok van a lakásban. Te meg túl sok szellemes kérdést olvastál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!