Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Ti latjatok? (KEP)

Ti latjatok? (KEP)

Figyelt kérdés

[link]

A tukorben, nem a lanyt hanem valami mast:-)

2015. júl. 25. 11:25
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
Megjelentek álmomban és zaklattak. Tudtam, hogy démonok(kettő volt), mert nagyon rosszindulatú negatív kisugárzásuk volt.Éreztem, hogy legszívesebben megölnének.Innen lehet megkülönböztetni egy szellemet egy démontól. Egy szellem nem feltétlenül rosszindulatú, de egy démonnál érezheted a rosszindulatot és azt a rengeteg negatív energiát.
2015. júl. 25. 13:24
 22/36 anonim ***** válasza:

"Honnan lehet latni h ez nem szellem hanem asztral leny?Ugy ertem mi a kulonbseg? "

A szellemek halott emberek akik az asztrális dimenzióban ragadtak. Az asztrális lények pedig ott élnek pl.: démonok.

2015. júl. 25. 13:26
 23/36 anonim ***** válasza:

Egyébként szép nő vagy, ha ezért írtad ki a kérdést.

Csak nem hülyeségekkel kellene foglalkoznod.

Fura, hogy volt már férjed, pedig nem tűnsz öregnek.

Habár vannak 16 éves házasok is.

2015. júl. 25. 13:27
 24/36 A kérdező kommentje:

De vegulis egy demon meg is tud olni?

Lucifer: koszonom a bokot, azon a kepen 30 eves vagy, most pedig 32 es nem, nem a kulsom miatt tettem ki, onertekelesem a helyen hanem mert kb a hideg raz az ilyesmiktol es meg akartam gyozodni arrol h ezt tobb ember is latja nem csak 2-3.

2015. júl. 25. 13:37
 25/36 A kérdező kommentje:
Megegy kerdes; hogy lehet eluzni a demont?Te hogy szabadultal meg tole?Vagy csak elment...ugy ertem egyik naprol a masikra?
2015. júl. 25. 13:38
 26/36 anonim ***** válasza:
Mondjuk szenteltesd meg a házat egy pappal.
2015. júl. 25. 13:39
 27/36 anonim ***** válasza:
Nem egy démon nem tud megölni.Esetleg ha megszáll és az őrületbe kerget.Hogy, hogy szabadultam meg tőle? Szeretettel a szívemben. Ezt az erőt nem tudják elviselni.Mert ez a leghatalmasabb erő ami létezik.
2015. júl. 25. 13:41
 28/36 A kérdező kommentje:

Koszi ezt jo tudni:-)

Egyebkent miert gonoszak?Ugy ertem mi bajuk van, mi zavarja oket ennyire?

2015. júl. 25. 13:44
 29/36 anonim ***** válasza:
Nem tudom. Valószínűleg szabad akarat. Mint ahogy emberek között is vannak jók és rosszak attól függően, hogy jók vagy gonoszak szeretnének lenni.
2015. júl. 25. 13:48
 30/36 anonim ***** válasza:

Semmit nem látni a képen ! Van benne fényképezési hiba, kis elmosódás a fejednél. Akkor te is szellem vagy,mert el van mosódva a hajad kontúrja :-)

A tükör keretén van elszineződés, ami az elmosódás miatt van és pont a szellemnek hitt valamiben folytatódik. Innen tudni, hogy képhiba !

Nem kopognak a szellemek, az a szú hangja az odvas fában meg a régi fa búror reccsen, amiből sok van a lakásban. Te meg túl sok szellemes kérdést olvastál.

2015. júl. 25. 17:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!