Mi tortenik, ha valaki szerelmes lesz egy demonba?
Figyelt kérdés
2015. júl. 20. 14:01
1/28 anonim válasza:
Ilyen nem fordul elő. Már csak azért sem, mert egy démonnak nincs olyan része, ami a szerelem tárgyát képezhetné.
2/28 anonim válasza:
Ilyenkor illik gyógyszeres kezelésre jelentkezni a pszichiátrián.
3/28 anonim válasza:
húú a Scubbutus Démonok nagyon csábítóak tudnak lenni :-)
4/28 anonim válasza:
"húú a Scubbutus Démonok nagyon csábítóak tudnak lenni :-)"
Már féltem, hogy a succubust fogod felhozni példának, ugyanis annak nincs fizikai formája, vagy teste úgy egyáltalán. De a Scubbutusról fogalmam sincs, főleg, hogy a második neve (nem a faja) Démonok.
5/28 anonim válasza:
# 4
A Scubbutus szerintem olyan, mint a succubus csak egészen más. Általában buta, festett szőke plázacica formájában jelenik meg. Különleges képessége, hogy leszívja a bankkártyádról az összes pénzt. Ezért nagyon ajánlott messzire elkerülni!
6/28 anonim válasza:
Én ostoba búvárra tippelnék (scub = scuba diver, a butus pedig egyértelmű). Egy nem túl okos, búvárkodást kedvelő démont jelölhet.
7/28 anonim válasza:
De egy buta búvárdémont miért tartana csábítónak a kedves 3-as válaszadó? :D
Bár lehet, hogy több alakban is képes megjelenni, így akár mindkettőnk feltételezése is helytálló lehet.
8/28 anonim válasza:
Talán a hármas válaszoló egy fogyatékkal élő vízilabdázó. Úgy érteném a szimpátiát.
9/28 anonim válasza:
Mivan kérdező, csak nemtán egy cipőben járunk? :)
10/28 Missi_Key válasza:
ír egy kuvajó könyvet, kiadja, aztán boldogan élnek amég meg nem halnak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!