Szerelmes vagyok! El tudom érni valami mágiával, hogy ő is belém szeressen?
Ha tényleg szerelmes volnál belé nem megkaparintani akarnád magadnak, hanem minél boldogabbá akarnád tenni,amiért mivel tényleg szerelmes volnál nem várnál el semmit tőle, hiszen lévén, hogy szerelmes vagy belé, már egy olyan egész lényedet átható érzés fog el amit semmivel sem lehet űberelni.
Megláttad, megkívántad, a rabjává váltál a birtoklási vágynak, de ez nem szerelem.
Ha tényleg szerelmes vagy belé akkor csak kis apró kedvességeket csinálj, mindenféle elvárás nélkül, aztán felfigyel rád, és belebonyolódtok valamibe.
Van.
Ezt a mágiát udvarlásnak hívják. Sokszor hatásos, de van amikor nem.
Keresd meg a fénykép eredetijét, és alkalmazd a mágiát, remélem szerencsével jársz.
Attól meg mit akarsz még, hiszen folyamatosan veled van, nem?
Ennél jobban hogy bizonyítsa, hogy téged szeret?
Ha a gatyádba teszed, még vibrálni is tud, próbáld csak ki!
Csak egy telefonodba kerül.
A mágiát felejtsd el!Mi nők szeretjük,ha udvarolnak nekünk meghívnak valahová,kedveskednek nekünk és nagyon fontos,hogy érdeklődj a dolgai az élete iránt.
Engem például még egy csúnya fiú is meg tud így puhítani a fölényes és egoista szépfiú viszont egyáltalán nem.
"Az eredetijét? Minek? Én a képről beszélek!"
Ja, hogy a kép szeressen beléd, nem a lány?
Szomorú szívvel tudatom, hogy ennek esélye igen csekély, és ha össze is jön, igen fura, jövő nélküli kapcsolat lesz.
Te meg egy fotó...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!