Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Szerelmes vagyok! El tudom...

Szerelmes vagyok! El tudom érni valami mágiával, hogy ő is belém szeressen?

Figyelt kérdés
Van egy fotó a gépemen. Egy nagyon jó csajt ábrázold. Dögös, csinos, mindene megvan, ami kell. Szerelmes vagyok belé. Hogyan érhetném el, hogy ő is belém szeressen?
2013. ápr. 6. 16:37
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Ja,rögtön a mágia,egyből:D

Udvarlás már semmi...

2013. ápr. 6. 21:58
 12/15 anonim válasza:
En ezt megtettem valakivel, sok evvel ezelott, mikor meg nem ertettem a parkapcslatok lenyeget es onzoen gondolkodtam. A magiaval valakit magadhoz lancolsz, manipulativ modon anelkul, hogy a szemely tudna. Raadasul majd azon kattog az agyad, hogy az a szemely nem szabad akaratabol hanem a te onzosegedbol ul veled, erzelmei sincsenek csak veled van. Es nem fog sokat tartani, hetek honapok kerdese... Ha mar part akarsz inkabb azert legyen veled mert szeret, nem mert te onzoen akarod ot.
2013. ápr. 6. 22:54
 13/15 anonim ***** válasza:

Tedd mellé a saját fotódat és hozd össze őket :DDD

Keresd meg a lányt, és udvarolj neki. Ez a legősibb mágia :)

2013. ápr. 7. 09:41
 14/15 anonim válasza:

lány vagyok!! :D

mond el hányadikos vagy és az alapján tanácsolok...

2013. ápr. 18. 13:28
 15/15 anonim ***** válasza:

Egy építő jellegű választ szeretnék írni: idióta vagy.

Ez tény. Ellenszere: tanulás,logikus gondolkozás.

2013. ápr. 21. 18:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!