Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Vannak megérzéseim, de hogyan...

Vannak megérzéseim, de hogyan fejlesszem, legyen több?

Figyelt kérdés
Kissebb koromban megèreztem mások halálát,mèg egy kicsit most is de csak nèha...ezt nem ugy kell venni hogy pl akinek leállt a szive akkor nekem is,hanem inkább lelkileg èreztem,van hogy családba,van hogy idegenekèt...sokszor van deja vu èrzèsem,règebben megijedtem,ès előre tudtam percekkel hogy jo,na most deja vu lessz... Ès az is volt már nèha èszre sem veszem...hogyan fejlesszem azt,hogy sokkal több megèrzèsem legyen? 14/l

#deja vu #Megèrzès
2015. jún. 26. 13:22
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Így kezdtem az egészet.

Írjál rám ha kell segítség.

Én csak a lehetőséget adom meg.

Nem fogok futni csak, én segítsek másnak.

De egy amit 9. kommentként írtam, csak elmélet volt, de valóságban ilyenkor már folyamatos akaratos jövőbelátás lenne. De nem tudom emberként egy átlagnál max 3x nagyobb intelligenciával( például) el lehet-e érni.( Szerintem el.)

Átlag feletti agyadra már rájöttél gondolom egy ideje. Én feladatom adni a lehetőséget s ha élsz vele megtenni mindent amit tudok.

2015. jún. 27. 18:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!