Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Hogy tudnám jól megtisztítani...

Hogy tudnám jól megtisztítani a csakrámat?

Figyelt kérdés
Szakemberre sajnos nincs pénzem, ezért szeretném ezt saját magam elvégezni?

2015. jún. 24. 04:07
 1/9 anonim ***** válasza:
47%
Domestossal pillanatok alatt kitisztíthatod.
2015. jún. 24. 07:37
 2/9 homo ludensz ***** válasza:
0%
Amennyiben a reikit elvégezted s beavatást nyertél akkor önmagadon is tudod alkalmazni akár a csakrák tisztítására is.
2015. jún. 24. 07:48
 3/9 Legoman ***** válasza:

Nem csak a reikivel, hanem a **val is megtudod ezt tenni.

Így a csakráid, te magad nem tudod megtisztítani.

** A védjegy jogtulajdonosa nem járult hozzá a szó használatához.
2015. jún. 24. 09:21
 4/9 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

A csakrák tisztitása az Angyalok dolga azt ember nem tudja.

De azért mégis tehetünk valamit, hogy odaszánjuk magunkat Istennek kérjük a vezetését, és ráhagyatkozunk.

Mert az idegeskedés a MOST- nem elfogadása az bizony zár, de ha imában kérjük Mennyei Atyánk kegyelmét, az erőt a dolgok elfogadásához akkor könnyebbül a lélek, és a csakrák is megfelelően müködnek. A nyitottság, és az elfogadás a kulcs. Ezt tapasztalom. :)

2015. jún. 24. 10:30
 5/9 anonim ***** válasza:

"A csakrák tisztitása az Angyalok dolga azt ember nem tudja."

Mióta? Eddig csak parancsra mészároltak.

2015. jún. 24. 11:57
 6/9 anonim ***** válasza:
Zuhanyzással, tusfürdővel.
2015. jún. 24. 15:38
 7/9 anonim ***** válasza:
0%
nahát az összes előttem szólót felejtsd el.egyik sem igaz..ezek egoból származó információk,hogy csakis angyalok,meg pránás meg reikis beavatottsággal rendelkezők tehetik meg.nem tudom melyik csakráddal van gond,de annyit mondok,hogy képzeld el,hogy kinyitod azt a csakrádat,ki is mondhatod hangosan,hogy kinyitom ezt és ezt a csakrámat.Majd hagyjon el onnan minden negatív energia.Ha érzed,hogy már nem jön több negatív energia,akkor mond,hogy visszazárod a csakrát,és elindítod megfelelő forgási sebességen megfelelő irányba.Kérheted Mihályt,Jézust is,hogy segítsen.Sok módja van ennek. Na a reikisektől meg a pránásoktól óvakodj!!Nem egy pránással beszéltem már,és még házat tisztítani se tudtak,tele voltak szellemlényekkel,és persze minden ilyen meg olyan titkos,meg csak beavatott tudja megcsinálni...reikisek egy kutya,mindeféle szimbólumokban hisznek,amikor a legnagyobb erő a te lelkedben van,és belülről jönnek a dolgok,nem kell semmilyen gyógyításhoz sem szimbólum....elárulom neked a legjobb gyógyítód te magad vagy...de tény,hogy ahhoz a területhez tartozó lelki problémát is engedd el...
2015. jún. 29. 18:22
 8/9 anonim ***** válasza:

"Kérheted Mihályt,Jézust is,hogy segítsen.Sok módja van ennek. "

Én inkább JÉZUS kRISZTUS ÁLTAL KÉRNÉM A GYÓGYÍTÁST, a tisztítást, mert Ő az Élet Ura, és Ő tudja mikor minek van itt az ideje, melyik csakrának mikor kell kinyílnia, és becsukni. és meg is adja azt a kegyelem. A meditáció a gondolatoktól való kiüresedés segít, a problémákat elengedni, Istenre bízni. Mert ha lelkileg nincs felkészülve valaki az olyan mint a bimbót erővel feszegetjük, hogy kinyíljon. És azt tudjuk, hogy nem lesz olyan pompázatos sohasem, mintha a maga idejében, a maga természetes ritmusában nyílna.

2015. jún. 29. 21:49
 9/9 anonim ***** válasza:
utolsónak kérdezném,hogy Mihály mért ne tudná,hogy mikor minek van ott az ideje,ezt nem értem.én már sokszor kértem az ő segítségét tisztításoknál. de azt meghagyom,hogy valóban a legjobb jó Istent kérni.
2015. jún. 29. 22:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!