Szerelmi kötésnél (lent)?
Ha valakit nem szerelemből kötök, csak próbaképp vagy egyéb haszonért, az kizárja e hogy más belém szeressen?
Teljesen nyilván nem, hiszen lehet több kötést, de akinek tényleg belém kéne szeretnie érzékelni fogja e az ùm. "Konkurenciát" illetve bezavarhat e a kötés ha csak egyirányú (én nem szeretem)

Nem fogja megtapasztalni, mert nem létezik semmilyen mágia.
Lucifer-666
WTF? :D
ezt már hallottam..kb gyerekkoromban..valami mondóka?
13
:D cuki vagy, és naív...nem üt vissza semmi. vagyis neked igen, de hagyjuk :D
megint megtaláltad az egyik kedvencem :D bár anyira nem nehéz gondolom :D

"nem nagyon érdekel hogy alantas, bőven használhatnám sokkal csúnyábban is..."
Ez kb. olyan, mintha azt mondanád, hogy szerinted rendben van, ha egy metróállomáson a zsúfolt peronon várakozva kilopod valakinek a pénztárcáját a táskájából, mert végeredményben azt is megtehetnéd, hogy belököd a sínekre az érkező metrószerelvény elé.
Én azt kívánom neked, hogy mielőbb juss el arra a tudatossági szintre, amin az életedben felmerülő komolyabb kihívásokkal, nehézségekkel kapcsolatban felismered, hogy melyik korábbi tetteid karmikus következményei.

17-
erre most mit mondjak? nem érdekel. ha kilopnám vagy ha lelökném, a törvény mindkettőt bünteti, az átkot nem.
karma meg nincsen.
Monotropus
ez aranyos volt. én is remélem, mert nincs szükségem olyan férfi szerelmére aki nem fogad el akkor ha gonosz vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!