Nekem sikerult a telekinezis eleg jol megy arra vagyok kicancsi hanyan vagyunk meg aknek sikerult? Aki nem hisz benne szepen megkerem lapozzon tovabb es ne cafolja az altalam leirtakat
Figyelt kérdés
2015. jún. 18. 01:20
11/21 anonim válasza:
Ahogy én tapasztaltam, a kézből áramló hő miatt mozog a kerék. Mivel egy, vagy mindkét kéz félkörben helyezkedik el a kerék mellett, ezért oldalra, majd felfelé irányuló légmozgás kell hogy keletkezzen a hőkülönbség miatt. Főleg két kézzel gyakorolva igaz ez. Ott minél nagyobb a kéz kisugárzó hője, annál nagyobb hőkülönbség van a levegő, és a hőáram között, így a felfelé irányuló meleg levegő mozgása gyorsul. Olyasmi, mint egy szélcsatorna, csak itt a hő által keltett légáram mozgatja a levegőt, nem egy ventilátor.
12/21 A kérdező kommentje:
Nem a psi kerek nyugi akkor nem mondtam volna ilyen hatarozottan :):)
2015. jún. 18. 13:18
13/21 anonim válasza:
Ha jól megy a telekinézis, akkor élet és halál ura vagy ebben a világban!
Elég egy icurka picurka hajszálérre koncentrálni az emberek agyában, azt megszakítani vagy deformálni, és máris agyhalott, vagy nyomorék az illető.
Nem lennék az ellenséged Mester! Szólíthatlak így?
Mivel szolgálhatnálak, hogy megtaníts isteni tudásodra?
14/21 Ibra1536 válasza:
A kérdező csak arra válaszolt amire tudott. A többi válaszolót figyelmen kívül hagyta, így nem hiszek neki. :D
15/21 anonim válasza:
Egy ember belső tere kicsit kevésbé hozzáférhető, mint egy élettelen tárgy. De a módszerre még mindig kíváncsi lennék. Nem ártana valami új kísérleti anyag.
16/21 A kérdező kommentje:
Hat igazabol ra kell erezni fokozatos gyakorlassal eredmenyt ertem el..
2015. jún. 18. 23:17
17/21 A kérdező kommentje:
Nem hagytam senkit figyelmen kivul csak nem tudtam meg fellepni
2015. jún. 18. 23:40
19/21 A kérdező kommentje:
Ra kell erezni nem tudom elmagyarazni. Kis dolgokon kell eloszor gyakorolni. Mint pl psi kerek amit az iment leszoltak. De persze nekem ennel sokkal tobb megy mar
2015. jún. 19. 16:08
20/21 Ibra1536 válasza:
Csak bevallotad, h a psi kerékkel játszadozol, kisfiam. :D Mi az a több ami megy?
Csak megsúgom, h én tudok beszélni a tárgyakkal és a gépem mondta, h itt mese szag van. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!