Sátánista akarok lenni?!
Nos, vélemény kérsz vagy inkább bővítenéd a tudásod, ami iránt érdeklődsz? Lényegében csak a válaszolók véleménye érdekel, semmi több. Ha belekezdesz ebbe és lényegében helyesen elindulsz ezen, akkor eleve megkérdőjelezel mindent amit olvasol és keresel egy újabb megközelítést. Ez lenne a normális, hupsz erre magadtól kellett volna rájönnöd, de mindegy is.
Ha érdekel ez a nevetséges "sátánista" valami, ami lényegében mára már csak egy divat lett semmit több, akkor te sem látsz tovább mint annál aki hű keresztény.
Inkább kutass a különböző témákban, amit a különböző sátánista oldalak olvasgatásával kellene meglelj. Tudod nem egy "igazság van". Sokkalta több. Az amin el kell indulnod, az az önmegismerés útja, mely egy lelki fejlődéshez vezet. Amivel aztán sokkal többre mész, minthogy beskatulyázod ezt a témát egyszerű sátánista gondolatokkal. Oké, ha akarsz legyél sátánista, de egy idő után rájössz, hogy ennél sokkalta több van a világban, vagyis ha értelmes vagy, akkor tuti rájössz, ha nem akkor csak követsz valamit vakon, amit csak élvezetesnek vélsz, semmi több. Soha ne ragadj le 1 témánál, mindig van mit tudni, mindig van több, mindig van újdonság, a lényeg a folyamatos fejlődés, nem megrekedés és egy irányzat követése vakon.
Az, amiben szenvedsz az a saját illúziód.
Te generálod magadnak.
Ha negatív energiákkal vagy teli, azt sajnos követi a környezeted.
Ha bővíteni akarod a tudásod vagy keresni próbálod az élet értelmét az jó , de ha rossz alapokról indulsz akkor eltévedhetsz.
Első kommentemben már írtam , hogy a jos-nak és a magyar változatainak vajmi kevés köze van mind a sátánizmushoz mind a pogánysághoz , vagy helyesebben szólva ezek a siteok valójában nem a sátánizmusról szólnak.
Néhány kirívó dolog az oldallal kapcsolatban:
- Nagyrészt arról szól , hogy a kereszténység hazugság (ezzel valamennyire egyet értek , de most nem mennék bele , nem szeretek eltérni a tárgytól)
- Zsidók uralják a világot (ehhez kapcsolódóan ömlesztve van antiszemita cikkekkel , Hitler anyagaival , horog és nyilaskeresztekkel)
- A hivatkozásaik röhejesek , a bejegyzett neten keringő Talmud példányról már elég régen kiderült , hogy antiszemita hamisítvány
Szerintem az oldal valójában nem a sátánizmusról szól , hanem inkább a nácizmusról , mivel azzal összeegyeztethető valamennyire az a "sátánizmus" amelyről ezek az oldalak írnak.
Csakhogy a koronát is feltegyem az egész tetejére: le van írva az oldalra , hogy a szerkesztői semmilyen felelősséget nem vállalnak annak tartalmáért.
Ezzel azt próbáltam jelezni , hogy én nem tudnék komolyan venni egy olyan oldalt aminek cikkei fröcsögnek a gyűlölettől és antiszemita hamisítványokkal próbálják verifikálni a téveszméiket. Ezenkívül a leírt meditációk nagy részét is David Icke-tól meg hozzá hasonló kóklerektől szedték ami már eleve nincs túl jó hatással a szavahihetőségre , de még ettől is messzebb kerül azzal , hogy kijelentik a tartalomért nem vállalnak felelősséget.
Senki ne higgyen a 26-osnak! Vagy egy zsidó provokátor, aki szándékosan feketíti be a Joy of Satan-t ill. a hazai spirituális sátánista közösséget, vagy egy agymosott, ignoráns valaki, akinek semmi köze a spiritualitáshoz.
A Joy of Satan és társoldalai, így magyar oldalak mint a Spirits of Eridu, az Elysium 666, és egyéb magyar spirituális sátánista oldalak a VALÓDI, IGAZI sátánizmust hirdetik.
A sátánizmus egy gyűjtőnév az ősi pogány vallásokra, amelyek az emberiség első és eredeti vallásai. Sátán és a Démonok, pedig az Orion csillagrendszerből jött Nordikus idegenek, akik létrehoztak minket genetikai kísérletek során. Őket tisztelte az összes ősi pogány nép teremtő istenekként.
Ha tényleg érdekel, akkor minden egyes írást és ajánlott weblapot, blogot, dokumentumot olvass el itt:
spiritsoferidu.wordpress.com/
elysium666.wordpress.com/
antikommunista.wordpress.com/
keresztenysegleleplezese.wordpress.com/
arjamagyar.blogspot.hu/
schwarzesonne666.blogspot.hu/
Most pedig reagálok az aljas undorító rágalmaidra, 26-os!
Most már látom, hogy te vagy az aki itt mindenhova odaokádod a mocskos zsidó hazugságaidat és feketíted a spirituális sátánizmust.
Hiszen mindig ugyanazokat az ostoba kliséidet hangoztatod.
Szánalmas kis féreg. :)
- Igen, a kereszténység hazugság és ZSIDÓ invenció minden verziójával együtt, ahogy az összes többi ábrahámi "vallás" is.
- Nem használjuk a Nyilaskeresztes-eszméket, el át vannak itatva már zsidó-kereszténységgel. Mi a valódi náci eszméket valljuk.
Ordít kommentedből hogy zsidó vagy (vagy egy őrült zsidótalpnyaló fajáruló gój?), hiszen antiszemitának bélyegzed azokat a LELEPLEZŐ ÉS TÉNYFELTÁRÓ CIKKEKET ÉS BIZONYÍTÉKOKAT, AMELYEK LERÁNTJÁK A ZSIDÓKRÓL ÉS MOCSKOS BŰNEIKRŐL A LEPLET.
- Már mondtam neked egy másik ostoba megnyilvánulásod alatt: a Talmud NEM antiszemita hamisítvány, össze is foshatod magad! :) Nem egy zsidó rabbi ismerte be, hogy eredeti zsidó írás. Épp ahogy a Cion Bölcsek jegyzőkönyvei is.
Ha hamisítvány lenne és a parazita zsidók csak rágalmazva lennének mindezzel,akkor mégis miért történik meg szóról szóra mindaz, ami le van fektetve ezekben a szenny könyvekben? Miért viselkednek pontosan úgy a zsidók a nem zsidó emberekkel, ahogy a Talmudjukban le van írva?
Kit nézel te hülyének? :)
- A nácizmus és sátánizmus szoros kapcsolatban álló dolgok. Mivel a nácizmus tulajdonképp politikai sátánizmus.
schwarzesonne666.blogspot.hu/2014/01/a-nemzeti-szocializmus-jelenti.html
Persze egy zsidó máshogy definiálja a nácizmust...
- Nem tetted fel ezzel a "koronát" sehova, te nagyon gyökér. Elég egyértelmű, miért van kiírva az az Elysiumra. Nem azért, amit mondasz.
- "fröcsögnek a gyűlölettől" - ÁJVÉ! :D TIPIKUS ZSIDÓ NYAVALYGÁS! :D Elsősorban mindig a zsidók sírnak-rínak a gyűlöletről..."Ne gyűlöld ellenségedet!" - Mondá a zsidó biblia, ugye? :D
Már hogyne gyűlölném ezt a mocskos parazita gyilkos fajt, amely hosszú évszázadokon keresztül pusztította a spirituális tudást, a valódi történelmünket, irtotta az embereket és még sorolhatnám, mennyi minden szörnyűséget tett és tesz ma is...
Tudod, a gyűlölet és a düh teljesen NORMÁLIS érzések. Teljesen természetes, ha gyűlölöm az élősködő gyilkosokat.
Épp ahogy a kullancsot, egyéb vérszívó parazitákat el kell távolítani és utálni kell, ugyanez igaz a zsidókra is. Javaslom olvass a fajtádról itt:
schwarzesonne666.blogspot.hu/2014/10/a-biologiai-zsido.html
Az a nem normális, aki hagyja, hogy pusztítsák és élősködjenek rajta és nem gyűlöli a kizsákmányolóit és gyilkosait. Perverz judeo-keresztény tanítás ez, amely ember- és életellenes.
- David Icke (Kike) egy ZSIDÓ, mint írtam már korábban.
SEMMIT nem vettünk tőle át, inkább lerántottuk őróla is a leplet. A meditációk nagy része ugyanaz, mint az ősi pogány vallásokban, pl. az indiai védikus rendszerben.
Tehát be is fejezheted azonnal a piszkos hazudozást!
- Miért akarod annyira, hogy ki legyen írva a sátánista oldalakra, hogy "felelősséget vállalnak a tartalomért"? Mondd, te hülye vagy vagy fested magad? Arra akarsz célozni talán, hogy az oldalak szerkesztői nem is spirituális sátánista nácik? Mert akkor hatalmasat tévedsz. Ők a spirituális sátánista front MAGJAI itt Magyarországon.
Úgyhogy kár erőlködnöd... :)
um... hamár itt elkezdték vitatni a JOS-t..bővíteném az előző válaszom..
a démonos részről nem tudom mi az igazság. nem kedvelik a kereszténységet, így akik terjeszteni kezdték azokat sem, ez igaz. a náci dolog, lehet benne valami, de nem néztem utána..
viszont. kb 8 éves korom óta foglalkozom agykontrollal, és spirituális dolgokkal.
nem a JOS nem AK. ezt azért tisztázzuk. ezt csak azért írtam, hogy van rálátasom a dologra.
a spirituális részben, vagyis amit meditációk és rituálék alatt találsz...van néhány ami...furi, de azzal a témakörrel nem foglalkoztam eddig, viszont amiért ezt a választ el kezdtem írni:
van egy-két olyan dolog fenn JOS on, amit naggyon, és komolyan, nagyon kevés helyen fogsz megtalálni. és igaz. és eddig sok sok oldalt ami "mágiával" foglalkozik néztem át, hogy keressek valami jókis közösséget, vagy nem is tudom, új módszereket, kevés olyan volt ami érdemben hozzá tudott szagolni a témához.
JOS elég durván ért hozzá. legalábbis egy két dologhoz, amit ellenőrizni tudok biztosan.
#Kérdező:
Ha megfogadod egy sátánista teológus tanácsát, akkor elmondanám. Az alábbi helyeket kerüld el nagy ívben, ha a sátánizmusról akarsz olvasni, és nem hülyeségekről:
lavey, joyofsatan, churchofsatan, schyte, elysium666, spiritsoferidu, wikipédia, biblia
Ezeket mindenképp kerüld el.
A legtöbb oldal tényleg rasszista, pedig a sátánizmus egyik alapja, hogy minden apróságtól függetlenül, bárki vallhatja azt, hisz a sátán elfogadja tanítványának azt is, aki zsidónak született és idáig azt vallotta.
Egy fontos megjegyzés: Ha a sátánra mint "alaktalan lényre", vagy éppenséggel bennső dologra gondol, netán titokzatos erőként, akkor az nem sátánizmus. A sátánizmusban valójában megszemélyesítő vallás.
Üdv, egy ES-t valló...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!