Sátánista akarok lenni?!
Figyelt kérdés
Mostanában egyre jobban elkezdett érdekelni a sátánista életmód stb,démonok,őrződémonok kiválasztás Ouija tábla,beszélgetés a sátánnal és megérteni őt és megismerni..Szintén csak feketét akarok hordani a hajamat is feketére akarom festeni pedig csak most fejeztem az általánost de ugy érzem sokkal éretebb vagyok.és nemtudom..Jó jel ez hogy engem ilyenek érdekelnek? mikor még egy éve azt sem tudtam miez hogy van ez..Napok óta csak a sátánról és a démonokról olvasok..Ne nézzetek őrültnek kérlek remélem vannak akik megértenek és tudnak segiteni köszönöm2015. jún. 16. 22:36
11/37 anonim válasza:
12/37 A kérdező kommentje:
Nem azért csinálnám hogy különb legyek vagy menőbb.. :)
mégtöbb véleményt köszi
2015. jún. 17. 00:20
13/37 Missi_Key válasza:
ha érdekel akkor kutass. valakit a bélyeggyűjtés, másokat a sport, megint másokat a apsizás, téged meg a sátánizmus érdekel. ahány ember annyi hobby. miért lennél őrült.
amúgy joyofsatan..a fele ritkajó, a másik feléről nem tudok nyilatkozni...
14/37 anonim válasza:
Grat. :) végre megtaláltad a helyes utat :)
15/37 anonim válasza:
Volt egy ismerosom, aki ezzel foglalkozott es kepeket kuldtek az agyara(hallucinacio), angyalok mentettek meg. Nagyon rossz vege is lehet ennek. A demon mindig nyer az ember felett, mindent el fog venni toled, megha ugy tunik, hogy melletted all. Pokol kapuja tarva elotted!
16/37 anonim válasza:
>csak feketét akarok hordani a hajamat is feketére akarom festeni
>most fejeztem az általánost de ugy érzem sokkal éretebb vagyok
Nem vagy. Minden szavadból ordít, hogy egy éretlen gyerek vagy, aki a helyét keresi. Nem vagy őrült, ez természetes dolog, bár az energiádat fordíthatnád hasznosabb dologra is, mint erre a sátánista bohóckodásra.
Ha minden jól megy, hamar kinövöd.
17/37 anonim válasza:
Nekem ez az emozás olyan gyerekesnek, rockeresnek és lehangolónak tűnik, mint ha folyton gyászolnának. És számomra ez a spirits of eridu is egy vicclap, a valódi sátánizmus tömören arról szól, hogy szerelmes leszel önmagadban.
18/37 anonim válasza:
Ez az őrződémonosdi az őrangyalok kitekert változata, amik már eleve egy kitekert ezoterikus hiten alapszanak. Egy kitekert dolog kitekerése nem hozza egyenesbe a dolgot, csak még nagyobb katyvaszt alkot. Az egész spirituális sátánizmus egy divatezotériát kicsit sötétebb közegbe helyező kezdeményezés. Ha nem ezeken az oldalakon, hanem valami hitelesebb forrásból olvasnál a démonokról, hamar leesne, miért is marhaság az egész.
19/37 A kérdező kommentje:
#14 'jó' értelemben talàltam meg a helyes utat vagy hogy érted?te is sátánista vagy?:D
2015. jún. 17. 14:31
20/37 A kérdező kommentje:
mindig is különc voltam..és nem, egyáltalán nem akarok menő lenni evvel.Nem érdekel mások véleménye irnátok még tapasztalatokat?:)
2015. jún. 17. 15:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!