Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Kinek mi a véleménye Mirella...

Kinek mi a véleménye Mirella jósnőről?

Figyelt kérdés
Én 2014 szeptemberében csináltattam nála egy kötést, de azóta se változott semmi.. a kérdésem az lenne, hogy aki nála csináltatta, kinek mennyi időn belül hatott, meg ilyenek??
2015. jún. 5. 09:54
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

" - ha valóban nagyon erős szinten van ’’ ütheti,, a mágiája gyengébbiket,de ez lehet 3-napos procedúra igen sok pénz, és állatot is feláldoznak ( ilyen szintű mágiához nem igen értenek itt Magyarországon ) hozzáteszem szerencsére."

Kérdés: Miért kellene áldozat egy magasabb szintű mágiához? A vér, vagy bármi hasonló, mint katalizátor pont akkor kell, ha a rituálét végző személy (mivel áldozat csak a rituális mágiában van) még elég korlátolt energiaminőséget képes megmozgatni. Plusz jó szándékú entitás egészen biztosan nem fog tőled élő áldozatot elvárni.

2015. jún. 5. 18:11
 12/17 A kérdező kommentje:
Most komolyan..olyan minek ír, aki nem is hisz benne? Minek fecsérel erre időt és energiát? Ha nem tetszik, akkor görgess tovább, és keress másik kérdést. Ne az én időmet rabold a felesleges, és értelmetlen válaszaitokkal, mert nem fogom végig olvasni azokat.. és köszönöm annak, aki értelmesen is tud válaszolni! ;)
2015. jún. 5. 19:05
 13/17 vfrtom ***** válasza:
56%
Mert hülye vagy és ezért még fizetsz is inkább add a pénzed az árváknak, vagy az ufóknak.
2015. jún. 5. 20:18
 14/17 anonim ***** válasza:
79%
Kérdező, véleményt kértél elsődlegesen, hiszen az a kérdésed eleje. Kaptál, ne duzzogj.
2015. jún. 5. 21:03
 15/17 A kérdező kommentje:
És akkor mi van, hogy fizettem, meg hittem/hiszek benne? Neked miért fáj? Na ez Magyarország, ilyen rosszindulatú emberekkel van tele ez a rohadt világ.. Téged vinne el egy ufó, talán akkor értelmes választ is tudnál adni..
2015. jún. 5. 21:29
 16/17 anonim ***** válasza:

Az a te dolgod, hogy miben hiszel és miért fizetsz, de arra számíts, hogy csak az hat, aminek van is realitása, és hogy minden visszaszáll rád. Normális esetben a kötés egy kapcsolat megerősítésére szolgál. Speciel minden kultúrkör esküvői rituáléi ebbe a kategóriába tartoznak. Kit és miért akarsz magadhoz kötni?

Amúgy jó üzlet lehet ez a mágia, nézegettem kíváncsiságból, ha valaki ügyes, pár nap alatt összeszedi a havi fizetésemet...

2015. jún. 6. 07:09
 17/17 vfrtom ***** válasza:
Nekem speciel, az fáj , hogy én vagyok a rosszindulatú, és nem az aki kihasználja a hiszékenységed, naivitásod, butaságod, stb. és még ezért pénzt is kér. Te tettél érte valamit ,hogy változzon bármi is? Ez olyan mint a Segíts magadon ,Isten is meg segít. Na , ha én segítek magamon akkor miért kellene más segítsége. Ez a mágia is olyan. Ha megcsináltatot a kötést vagy mit, ÉS te is teszel érte és be jön, akkor micsoda mágus, de ha nem akkor kókler.
2015. jún. 6. 08:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!