Kinek mi a véleménye Mirella jósnőről?
Legközelebb, ha kötést akarsz csináltatni, ne Mirellához és társaihoz fordulj, hanem kézimunkázóhoz!
.
Nem volt elég tanulópénzként, amit neki fizettél, hanem ha bárki is javasol egy "jobbat", hajlandó vagy újra fizetni?
Mirella egy igazi jósnő. Én is csináltattam vele szerelmi kötést, és azóta boldog édeshármas kapcsolatban élek. A kapcsolatom pontosan 1 év 9 hónap 4 nap 12 óra és 6 perccel a kötés után kezdődött. Sosem felejtem el azt a napot...
Egy lány ráöntötte a levesét a pólómra és ettől annyira felizgultam, hogy azonnal kapcsolatba léptem vele! És ő is velünk <3
Ha valóban értene hozzá,akkor 3-nap,vagy 3-hét, max. 3-hónap alatt dolgoznia kéne !
Amennyiben ’’ komolyra ,, vesszük a dolgot,akkor megkellett volna vizsgálni és tudnia kéne :
- van e Te rajtad,vagy a kedveseden már eleve valamilyen más gátló kötés (szerelmi ,átok,rontás stb.)
- ha igen előbb mind a kettőtöket lekell tisztítani és csak utána lehetne kettőtökkel foglalkozni
- ha lelkiismeretes őszintén elmondja ez egy rövid kis kaland kettőtök között,vagy valóban a lelki társad
- ha nem a lelki társad,akkor vállalod-e a következményeket,mert vannak ám !!!
- ha valóban nagyon erős szinten van ’’ ütheti,, a mágiája gyengébbiket,de ez lehet 3-napos procedúra igen sok pénz, és állatot is feláldoznak ( ilyen szintű mágiához nem igen értenek itt Magyarországon ) hozzáteszem szerencsére .
Mekkora nagy Xarba volnának, ha törvénybe iktatnák , először csak a számlára megvett anyagárat fizetnék ki a kuncsaftok és, ha bevált akkor a fennmaradó részletet !
Na akkor aztán a sok lustaság kénytelen lenne megtanulni dolgozni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!