NEM SZERELMI KÖTÉS - hogyan tudok egy konkrét személyt "bevonzani", visszahozni az életembe? Mint barátot szeretném, régebben jóban voltunk, de nagyon eltávolodtunk.
Figyelt kérdés
rá lehet segíteni erre valahogyan, úgy, hogy a szabad akaratába nem nyúlok bele? én nem tudom keresni, neki kellene lépnie, de magától nem fog, pedig tudom, hogy szeretné. nem fejtem ki ennél bővebben. de aki hasznosat tud mondani, annak köszönöm. trollkodni is lehet, csak módjával, köszi.2015. jún. 4. 14:13
11/11 anonim válasza:
Nem fog úgy nézni rád, mint egy egyszerű barátra. Annyi esély lehet az általad óhajtott barátságra, mint neki arra, hogy téged megkapjon. Az apró lépéseket azért teszi, hogy kipuhatolja, hogy van-e már esélye. Ő is elég tapasztalatlan. Mert tudhatná, hogy ha korábban nem kellett egy nőnek, akkor később se fog. Ebben az életben egyikőtöknek sincs sok esélye elérnie a másikkal kapcsolatos céljait.
Nem azt mondom, hogy nem létezhet férfi és nő között barátság. Létezhet, akkor, ha semmiféle szexuális vonzalom nincs közöttük.
Keress új barátságokat, ne is csak egyet. Őt pedig hagyd békén, ne bátorítsd, ha tényleg fontos volt neked és jót akarsz neki. Különben nem lesz képes normális kapcsolatot kialakítani más nővel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!