Hogyan lehet visszahozni egy éberálmot? Vagy ez csak a véletlenen múlik?
Ma volt egy nagyon érdekes élményem, zenehallgatás közben aludtam el és ilyenkor egy kicsit mindig máshogy álmodok de a mai az volt a csúcs.
Álmomban sétáltam egy utcán és egyszer csak rájöttem hogy jé álmodok. és olyan valósnak tűnt a világ körülöttem mint az amiben most vagyok csak a színek mások voltak. futottam pár kört, , nézelődtem hogy jé milyen érdekes, aztán úgy döntöttem hát jól van megyek tovább. ettől a pillanattól kezdve elkezdtem újra rendesen álmodni, képek villogtak, furcsa nem folyamatos történések, tárgyak alakultak át egymásból stb de csak úsztam az árral és szép lassan elfelejtettem hogy álmodok. Aztán úgy ébredtem hogy mindenre emlékeztem és rengeteget álmodtam, olyan volt mintha több napot leéltem volna. ezt megtudom valahogy ismételni vagy várjak hátha megtörténik megint?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!