Valaki elmagyarázná nekem, hogy ma mit értünk a "mágia" szó alatt?
Rengeteg kérdést olvastam ezzel kapcsolatban az oldalon,de szinte nem is értem a válaszokat.
Kit nevezünk manapság boszorkánynak?
A démonok,szellemek létezését mivel magyarázza a "mágia"?
Honnan tudja valaki,hogy a mágiára érzékeny és nem csak a véletlen és az elméje játszadozik vele?
Van valami ősi tanotok? Könyv,vagy feljegyzések,mint a biblia a keresztényeknek?
Miben nyilvánulnak meg a rituálék? Csak kántálás vagy főzeteket is kell keverni,esetleg 5ágú csillagba a saját véredből áldozni?
Mire lehet képes egy mágiát használó személy? Kell valami ellenétzéket szolgáltatni,vagy elég egyszer valamit csinálni?
Eddig sok igazság is elhangzott itt és nem is akartam már
hozzászólni de jó lenne ha valaki az alapvető dolgokat egyszer leírná . PL, hogy :
A mágia ma egy ezerszeresen elcsépelt , bemocskolt szó ,
a valóságban viszont több 1O.OOO éve a földön megszerezhető legnagyobb tudást jelenti , mert nem csak a fizikai hanem a láthatatlan világ törvényeit tanítja a gyakorlatban is használni . Ennek más nevei voltak Pl : az egyiptomi főpapnál v.az indiai gurunál v. Nepálban , v. a mi táltosainknál stb.
Ezek mind ugyanazt tanították , hiszen a világ törvényei mindenhol ugyanazok . Kétféle megoldás volt vagy ezzel a tudással született valaki vagy tanulta
Pl : Indiában a mester mellé szegődött valaki és kb.1O évig vándorolt vele és folyamatosan végezte a megadott gyakorlatokat , majd újabb 1O évig tökéletesítette a tudását .
És mi ez a tudás ? A külső-belső világ működésének tökéletes ismerete , amit a szellemvilág engedélyez azon minden betegség gyógyításának képessége . Látni az időn és téren keresztül mindent ( függetlenül attól , hogy 5 v. 5OOO éve történt V. 1OO év múlva fog ) Vagy a testet elhagyni könnyedén ,ahogy a madár elhagyja a fészkét és természetesen látni hallania a szellemvilág minden lényét ,velük kapcsolatot teremteni és tanulni tőlük .
Ez a valódi beavatás . nem rituálékat kell végrehajtani , hanem az érzékszerveket és a szellemünket magasabb szintre fejleszteni . A tiszta biztonságos gyakorlatok
évezredek óta megvannak még könyvekben is amit már leírtam az előzőekben .
Azt észbe kell vésni , hogy a mágia szent tudomány és csak az ember érettségétől függ , hogy mire használja .
A mágia a természeti erők tudatos használata.
A mágus aki képes uralni gondolatait.
Mire képes?Bármire amit teljesen a szíve mélyén elhisz,hogy képesrá ami nagyon nehéz.
Bizonyíték?
Ha valaki mágiávalkezd a lényekkel valo munka az utolsók között vannak a haladó szinten hogy ugymongyam addigra felesleges bizonyitékokat találni mivelmire ide eljut(már aki képes eljutni)tisztánlátóvá válik legalább egy minimális szintem,hogy tudjon velükkommunikálni és meg ne tévesszék.
És igen kántálás,gyertyák,füstölők nagyon sok féle módszer van és nem biztos hogy egyik jobb lenne a másiknál de ez a látszat.
Attól,hogy gyertyákat gyujtogatsz semmi nem fog történni.A lényeg mingíg az amit nemlátsz.
Vizualizáció,koncentráció,stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!