Szerintetek Dynamo hogy képes megcsinálni a "trükkjeit"?
Néztem egy videót youtube-on és láttam a top 10 mutatványait.
Mégis hogy lehet képes erre?
Van egy bűvész oldal,ahol az üveges trükkjét kikockázzák, bedobja a kabátjába és a spanja mögüle a kezébe ad egy téli üveget,benne a mobillal.
Kikockázva is alig látni olyan gyors :D
Írd be Gugliba, leleplezték Dynamo trükkjeit
Buveszetmesterfokon.hupont.hu az oldal neve,közben megtaláltam.
1-es voltam.
Nekem ami lehetetlennek tűnt, az a vízen járás...
Érdekes, köszönöm a válaszokat.:)
A vízen járás nagyon régi trükk. Az ókor óta zavaros vízben csinálták levert cölöpökkel.
Manapság akár medencében is meg lehet csinálni plexi "járólapokkal" ezek elég széles tartományban nem látszanak. Ha a medencében vannak fürdőzők az ő feladatuk kitakarni azokat a részeket, amik az adott szögből látszanának
A vízen járás volt a legátlátszóbb trükkje.
A Temze partjához közel egy néhány tíz méteres szakaszon togyogott be egy órákkal vagy napokkal előbb odaépített víz alatti stégen. A műsorban is látszik, hogy bokáig merül a vízben. A stég felszíne 10-15 cm-rel a víz alatt van.
A mutatvány igaz voltát erősítendő két kajakos olyan átlátszó spontaneitással jön pont arra, hogy öröm nézni. Különösen, amikor a stég közelébe érnek, felhúzzák az evezőket és egymástól kettő centire átsiklanak azon az előre megbeszélt szűk helyen, ahol vagy pár centivel mélyebben van a stég, vagy lenyitották. Érdekes módon a több száz méter széles folyón, csak összekapaszkodva fértek el szegények azon a részen. Egy kajak merülése nagyon kicsi, simán átmehet fölötte is, főleg ha nem használ evezőt.
A bűvész úr a folyó hajóforgalomtól elzárt részén sétálgat és ácsorog.
Mivel elég feltűnő lett volna ugyanazon az útvonalon visszabotorkálnia, spontán megjelent egy előre megbeszélt rendőr motorcsónak, akik lehúzták szerencsétlent a pallóról ne ácsorogjon már ott őket várva.
Aztán a csónak kormányosa összekeverte bal és jobb kezét és egy érthetetlen jobb kanyarral visszafordulva egyenesen átrongyolt a rejtett víz alatti stégen. Mivel a motoros merülése nagyobb mint bokamélység, vagy egy kajaké szép dörrenéssel és a közönség hangos röhögésével kísérve fut rá. Itt van róla egy szép telefonos videó. Érdemes végignézni. A kínos pillanat 1:28 körül látható.
https://www.youtube.com/watch?v=A4m9op_6gQQ
A közönségből valaki meg is jegyzi, hogy "Ó, üveg van alul!"
Ezután a stáb dolga, hogy hatásvadász lassításokkal, a kellemetlen részek kivágásával és világvége zenével szuperhőssé vágják a filmanyagot, közte pár csodálkozó arccal a nézőseregből, vagy a fizetett csodálkozók közül. Ki kell dobálni a rossz kameraszögeket a bénázásokat, a hullámverés miatti esetleges felbukkanó pallót, satöbbi. Ügyes manipulációval a nézők egy része elhiszi, hogy eljött az új Megváltó.
Mehet is adásba, jöhetnek a reklámbevételek, amik egy részéből a következő évadban meghal és feltámad, kenyeret szaporít, vagy repülni fog a Mester. Attól függ melyik olcsóbb és látványosabb. Majd még eldönti a mögötte lévő kreatív stáb.
Az anyja rűhös pecsáját ennek a dinamo gyeröknek, amióta ez megjelent azóta az összes tv-s szereplésemnek lőttek!
ÜDV:
David Copperfield
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!