Na ezt hogyan csinálja Dynamo szerintetek?
Az elsőt így: [link]
A másodiknál simán van valami lap a vízben amin lépked. Nem is pont a tetején jár, hanem bokáig benne van. Másrészt nem lépdel valami magabiztosan tehát biztos, hogy valami keskenyebb helye volt csak erre.
Háát, a Michael Jackson-os tipp és a Dynamo-féle hanyattdőlés nem ugyanaz. Dyanmo alsó és felső lábszára a térdben 90 fokot (vagy még többet) zár be, ráadásul az egyik lábát még a magasba is emeli.
A Temzés dologban én is valami keskeny pallóra gondoltam, de azt felülről, a hídról látniuk kellett volna, ráadásul mögötte még kenukkal is elhúztak, amelyek süllyedése nagyobb, mint hogy egy bokáig érő vízben el tudjanak menni.
Nekem nincsen rájuk magyarázatom.
Attól még, hogy Michael Jackson nem használta ki ennyire a lehetősséget és nem dőlt be ennyire, még meg lehet vele csinálni. Onnan tudom, hogy kipróbáltam. Kell hozzá egy kis fenés, comb és hasizom, de nem nehéz feladat.
A kenusok meg valószínűleg direkt lettek odahívva, hogy hitelesebb legyen, de még cölöpök közt is lazán át tudnak úszni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!