Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Ezek az emberek normálisak?...

Haseki Sultana kérdése:

Ezek az emberek normálisak? KÖTELEZŐ BELEOLVASNI

Figyelt kérdés
Mit gondoltok ezekről a kérdésekről? most ezek agy nagyon elvannak kábulva vagy komolyan igazak a válaszok és komolyak a kérdések is ?

2015. máj. 26. 22:59
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Ugyanúgy emberek.

Mondjuk érdekes kérdések vannak, sokban nem találom a logikát...

De mivel "beavatottak" nem lehet tudni.

2015. máj. 27. 00:13
 12/18 anonim ***** válasza:
Pont ugyanolyan mese mint akarmelyik masik vallas, csak ez rossznak es tiltottnak van beallitva.
2015. máj. 27. 03:40
 13/18 The Vault Dweller ***** válasza:
100%
Most lehet a sátánistákon röhögni, de az, amit ezek leírnak, semmivel nem nagyobb hülyeség, mint az, hogy imádkozol, és valami istenség valahogy hallja, vagy hogy a bűneid megváltattak, mert a rómaiak zsidó felbujtásra halálra kínoztak egyszer egy betlehemi születésű ácsot, aki tudott a vízen járni, és feltámasztotta a halottakat.
2015. máj. 27. 06:46
 14/18 anonim ***** válasza:
Az eridusok spirituális sátánisták. Mit vártál? Eleve a szellemi fejlődést a sátánizmussal összehozni vicces. Ellenben még csak nem is törekszenek túl nagy hitelességre. Keverik a sátánizmusról elterjedt nézeteket a divatos ezotériával, és beiktatnak pár szimbólumot, meg mágikus rituálét, mert miért ne. De sátánizmus! Az csak menő lehet! Ugyanannyi közük van a spiritualitáshoz, mint a sátánizmushoz.
2015. máj. 27. 09:21
 15/18 A kérdező kommentje:
Nem szeretném reklámozni sem az oldalt sem a sátán bácsit , mert félek tőle , úgy h. kihagyom köszi :D egyébként nem csak ez a menüpont érdekes hanem a másik is ahol az Isteneikről írnak bemutató szöveget,ahol olyat olvashattok hogy " és ezt xy istenség diktálta nekem" vagy én közelről ismerem a sátánt megjelent már nekem többször is és nem olyan mint ahogy azt az emberek leírták, a sátán nagyon szép"
2015. máj. 27. 10:12
 16/18 anonim ***** válasza:

Kérdező,

Spirituális sátánisták. Spirituális sátánizmus nem létezik önmagában, csak kitalálták, de csak van benne valami.

Amúgy szerintem a kérdések valódiak, a válaszok meg megfelelnek.

Én szoktam olvasni.

2015. máj. 27. 21:17
 17/18 anonim ***** válasza:

A Sátánizmus lényege a személy felsőbbrendűsége. Nem egy bizonyos személyé, nem egy nemzeté vagy felekezeté hanem az éppen aktuális emberé. Vagyis egy sátánista számára nincs semmi ami önmagánál, önmaga vágyainál és önmaga kiteljesedésénél fontosabb lenne.

Barbárok, Huligánok, Inkvizítorok, Nácik, Terroristák... Mind hűséges valamihez, egy eszméhez, egy csoporthoz, egy vezérhez és hisz egy a tettei után létrejövő "jobb" világban. Az, hogy ez mennyire fedi a valóságot pedig az adott személy elmeállapotában változik. A sátánista (vagy az amivé válni szeretne) nem hű semmihez, csak saját magához.

Nevezhető ez a "vallás" egyfajta pszichopataképzőnek. Mert milyen is egy perfekt sátánista: "Nem szeret." Mit szeretne saját magán kívül? "Nem tanul." Tökéletesen elégedett magával, így nem kell elismernie a hibáit. Tehát jól érzi magát a bőrében. "Nem szorong." Minek?

És ami a legszebb, ez az egész még csak káros sem tud lenni. A pszichopatával ellentétben a sátánista nem tud megszabadulni a lelkétől. A belinkelt oldal ezt az ellentétet akarja feloldani. Összehangolni a lelkiismeretet az önzőségi elvvel. Ha ez feloldható volna, az oldal is értelmes volna.

Így aztán ez az egész "mozgalom" gyakorlatilag veszélytelen. Nem hat ki a bűnözők számára, nem válhat tömegmozgalommá, és gyakorlatilag szánalmas.

Ha valaki meg akarja váltani egyikőjüket felőlem próbálkozhat, de saját magától senkit nem lehet megmenteni. Vagy megmenti magát, vagy megrohad.

2015. máj. 29. 01:10
 18/18 anonim ***** válasza:
Elolvastam. Szomoru, hogy valaki az angyalokat ellensegnek tartja.
2015. jún. 17. 08:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!