Ezek az emberek normálisak? KÖTELEZŐ BELEOLVASNI
Ugyanúgy emberek.
Mondjuk érdekes kérdések vannak, sokban nem találom a logikát...
De mivel "beavatottak" nem lehet tudni.
Kérdező,
Spirituális sátánisták. Spirituális sátánizmus nem létezik önmagában, csak kitalálták, de csak van benne valami.
Amúgy szerintem a kérdések valódiak, a válaszok meg megfelelnek.
Én szoktam olvasni.
A Sátánizmus lényege a személy felsőbbrendűsége. Nem egy bizonyos személyé, nem egy nemzeté vagy felekezeté hanem az éppen aktuális emberé. Vagyis egy sátánista számára nincs semmi ami önmagánál, önmaga vágyainál és önmaga kiteljesedésénél fontosabb lenne.
Barbárok, Huligánok, Inkvizítorok, Nácik, Terroristák... Mind hűséges valamihez, egy eszméhez, egy csoporthoz, egy vezérhez és hisz egy a tettei után létrejövő "jobb" világban. Az, hogy ez mennyire fedi a valóságot pedig az adott személy elmeállapotában változik. A sátánista (vagy az amivé válni szeretne) nem hű semmihez, csak saját magához.
Nevezhető ez a "vallás" egyfajta pszichopataképzőnek. Mert milyen is egy perfekt sátánista: "Nem szeret." Mit szeretne saját magán kívül? "Nem tanul." Tökéletesen elégedett magával, így nem kell elismernie a hibáit. Tehát jól érzi magát a bőrében. "Nem szorong." Minek?
És ami a legszebb, ez az egész még csak káros sem tud lenni. A pszichopatával ellentétben a sátánista nem tud megszabadulni a lelkétől. A belinkelt oldal ezt az ellentétet akarja feloldani. Összehangolni a lelkiismeretet az önzőségi elvvel. Ha ez feloldható volna, az oldal is értelmes volna.
Így aztán ez az egész "mozgalom" gyakorlatilag veszélytelen. Nem hat ki a bűnözők számára, nem válhat tömegmozgalommá, és gyakorlatilag szánalmas.
Ha valaki meg akarja váltani egyikőjüket felőlem próbálkozhat, de saját magától senkit nem lehet megmenteni. Vagy megmenti magát, vagy megrohad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!