Normálisak ezek szerintetek?
Figyelt kérdés
Újabban elkezdtem félni az ufoktól. Testvérem azt állítja, hogy álmomban szoktam horkantani, mint amikor viszket a torkom, ugyanúgy horkantással szoktam megvakarni. Aztán hívott az unokatesóm és valami furcsa hang volt amikor felvettem, nagyon furcsa mintha ilyen ufo hangok lettek volna ilyen összevissza valamik. Utána megint hívott: a hívott szám jelenleg nem elérhető, pedig nem voltam kikapcsolva...2013. szept. 28. 14:47
2/9 A kérdező kommentje:
Nem, tényleg megtőrtént!!
2013. szept. 28. 15:00
3/9 anonim válasza:
de miért ufo? :D hallottál már ufot de most komolyan? tudod, hogy milyen hangja van?
álmukban az emberek néha elég ijesztő, artikulálatlan hangokat adnak ki, mivel az alvás mélyebb fázisaiban elernyednek az izmok, de még sok más oka van
egy elég merész és durva ötlet meg, hogy esetleg megszállt démon :D remélem nem
4/9 A kérdező kommentje:
Tényleg?? Most az ufoktol felek, azt hittem ezek valami elojelei annak hogy elraboljak az embert...
2013. szept. 28. 16:04
5/9 anonim válasza:
persze mert az ufok felhívnak, hogy baromságokat mondhassanak neked a telefonba...
ne legyél már ilyen kis buta..velem anno régen a barátaim szórakoztak, felhívtak és eltorzított hangon rémisztgettek, egyszer annyira, hogy kajak majdnem összepisiltem magam, de a végén bevallotta a kedves személy, h ő volt
lehet veled is valaki szórakozik
6/9 A kérdező kommentje:
Nem mert felhívtam az unokatesómat és ő tuti nem tud kiadni ilyen hangot. Azt mondta hogy ő is hallotta és furcsállta, biztos nem ő volt lehet hogy csak a vonallal volt valami?
2013. szept. 28. 16:48
7/9 anonim válasza:
Szerintem a reptoidok vagy a krixkraxok kiszemeltek téged elrablásra. Majd ki tudja, egyik éjszaka lefekszel, reggel pedig egy központi vizsgálóban ébredsz hogy ki vagy kötözve és végigmegy rajtad az ufó legénysége
8/9 A kérdező kommentje:
Komolyan??
2013. szept. 29. 07:53
9/9 anonim válasza:
vagy lehet hogy a Figyelő... vagy Béla őrangyal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!