Normálisak ezek, mert elég durva?
Figyelt kérdés
Első dolog, hogy apukám -állítása szerint- éjszaka szokott látni furcsa fényeket a nappaliban és reggel ideges volt emiatt, hogy nem tudta megmutatni. A másik nem biztos hogy durva de azért elmondon mert furcsa: telefonomat a kabátzsebembe tettem amikor jöttem haza. Fogtam a zsebemben a telefont hogy ki ne essen. Hazaérek kiveszem a telefont és látom, hogy Facebookon ki van jelölve 4 fénykép az egyiket el is küldte valakinek egy szomorú fejjel egy lefelé mutató ujjal és azzal a felirattal hogy valami I. A qnq. A szöveg nem fontos. Viszont oké, történhet olyasmi véletlenül hogy megnyomom a feloldás gombot és megnyitok valamit de hogy ennyi mindent megnyitottam volna és hogy ráadásul oda is irtam volna véletlenül valamit az azért már kicsit zavarbaejtő, főleg úgy, hogy ezeket biztos nem én csináltam...2013. dec. 20. 14:03
1/5 anonim válasza:
szuszááááá
nyug egy pár percre, lehet vmi stressz ért ma, mert össze vissza beszélsz.
pár perc és megnyugszol, mondogasd magadban az előbb leírt meditatív szöveget:)
3/5 Peti7 válasza:
Az előzoket kijavítom.:ez érdekes.
És 1-es,ez neked összevissza írás?
Mutatok én neked itt az ezoban akkora összevissza írást,hogy eldobod a billentyűzeted.
4/5 anonim válasza:
nekem is volt már ilyesmi durva dolog, leraktam a pollcomra a telefonom este, mindenből kilépve reggelre a földön volt,képernyővel lefelé, ja és a barátom facebookjába ment bele .. akinek a jelszavát nem is tudtam megnéztem az üzeneteket és egy lebuktató üzenet volt benne.. vannak fura dolgok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!