Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Van olyan, hogy csak úgy...

Van olyan, hogy csak úgy megrontanak?

Figyelt kérdés
A barátom falujában van egy öregasszony aki állitólag rontásokat szór jött-mentre. Nos, ha én arra megyek a barátommal (egyedül nem szoktam az ő falujukban sétálni) mindig behív magához, megkínál kávéval stb, de nem megyek be soha, mert nem enged a párom. Pedig én annyira kiváncsi lennék, hogy mit akar! Azt mondta a barátom, hogy ha egyedül van hozzá sem szól, csak ha velem van. :D Viszont egy hónapja kezdett megromolni a párkapcsolatunk a barátommal, és arra gondoltam, hogy talán neheztel rá mert nem enged oda? Ha igen, hogy deríthetem ki? Én már nagyon odamennék! Menjek?
2015. máj. 15. 01:01
 1/4 anonim ***** válasza:
88%

Lehet, hogy azt szeretné az öregasszony, ha te rontanád meg őt. :))))

Amúgy, ha valaki ilyesmiket tanul az először általában keresi az ürügyet,hogy használhassa.

Rendszeres szaunázás/uszodázás jelentősen tompítja az ilyen hatásokat.

2015. máj. 15. 06:10
 2/4 anonim ***** válasza:
73%

Ne legyál már annyira egyszerű, hogy hiszel a rontásokban. 2015 van, nem a középkorban vagyunk.

Ha romlik a kapcsolatotok, akkor annak valódi oka van. Ne ostoba babonákkal foglalkozz.

2015. máj. 15. 09:30
 3/4 anonim válasza:

Bazz, a középkorban élünk?

Elárulom neked a kapcsolatok jó része van, hogy elkezd romlani.

Gondolom csak egy magányos öreg aki kíváncsi mint általában a legtöbb egyedül élő idős ember.

2015. máj. 15. 10:35
 4/4 Legoman ***** válasza:

A válaszolóknak írom, hogy létezik ilyen, és nem babona. A babona az más.

Kérdezőnek:

Kérdezz rá tőle. A kapcsolatotok megromlik, akkor keresd meg az okát, hogy mit csináltatok rosszul, és küszöböld ki.

Mikor elültetsz egy magot, abból rendszeres gondozással egy gyönyörű szép virág lesz, de ha nem gondozod, és nem érted meg, hogy mitől szép ez a virág, akkor nem fog soha sem kinőni, örökre csak egy mag marad.

2015. máj. 15. 14:13

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!