Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Belém szállhatott egy gonosz...

Belém szállhatott egy gonosz lélek?

Figyelt kérdés
Kb. másfél hete csak a gyilkolásra tudok gondolni, az összes álmomban valahol sétálok és minden második embert megölök. Ezt három napja vettem észre: el akarom fordítani a fejemet balra, és valami erő belülről visszatartja. Utánaolvastam, ezt találtam, hogy beléd szállhatott egy gonosz lélek. Ezt hogyan lehet kiűzni? (inkább sintoista ötleteket mondjatok. Medidálni kell? Vagy az összes csakrámat a szívembe koncentrálni? Értelmes válaszokat kérek.
2015. ápr. 14. 19:52
 1/10 anonim ***** válasza:
89%
Rosszat álmodtál. Hogy gonosz vagy-e, azt rajtad múlik csak.
2015. ápr. 14. 19:57
 2/10 anonim ***** válasza:
79%
Szia Diabol :)
2015. ápr. 14. 20:03
 3/10 anonim ***** válasza:
Szia Luci :D
2015. ápr. 14. 20:04
 4/10 anonim ***** válasza:
Én azt mondom, hogy valamilyen rejtett agresszió van benned, ami most tört felszínre.
2015. ápr. 14. 20:17
 5/10 Sexparaszt ***** válasza:
Én hősőm!! megvédessz engem a reptoidoktól? hát,ez olyan gyönyörű!!!! (sírok is)
2015. ápr. 14. 20:47
 6/10 anonim ***** válasza:
0%

Kérdező,

,,el akarom fordítani a fejemet balra, és valami erő belülről visszatartja"

,, álmomban valahol sétálok és minden második embert megölök."

Látott már pszichológus? Nem ártana egyet felkeresni.

Én egy orvost javaslok, s lehet, hogy egy gyógyszer megoldaná.

2015. ápr. 14. 22:41
 7/10 anonim ***** válasza:
Templomba kellene menni és egymisét a lelki üdvödnek felajánlani. Beszélj egy pappal, mond elki mindezt és kérj egy házszentelőt és kérd, hogy imádkozzon érted
2015. ápr. 15. 00:22
 8/10 anonim ***** válasza:
Akkor el fog múlni.
2015. ápr. 15. 00:23
 9/10 anonim ***** válasza:
0%

Egy démon használja most a tested. Nagyon gyorsan fordulj olyan emberhez, aki el tudja küldeni belőled.

Én szívesen megcsinálom, ha akarod.

A démonok rossz szándékú fénylények, akik megszállják az emberi testet időnként. Ez akkor következik be, ha az ember gyenge, depressziós, szorong valamiért, tartósan fél valamitől. Ilyenkor legyengül az ellenállás, a védelem.

A démon elszívja asz erődet, abból él, és rossz gondolatokat sugall. (pl gyilkolás, öngyilkosság, rombolás, erős dühkitörések)

Neki a negatív energiára van szüksége, ezért azt gerjeszti.

2015. ápr. 15. 05:00
 10/10 anonim ***** válasza:

9:

Szerintem te csak ne csinálj a kérdezővel semmit sem.

Elsősorban is nem biztos, hogy démoni megszállás. Az ördögűzés sem egy csettintésre megy. Elsőnek orvosi vizsgálat kell, s ha túl van mindenen, akkor pap, de nem te!!!

2015. ápr. 16. 01:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!