Szerintetek tényleg a szerelmi kötés miatt van?
Megcsináltam ősszel egy szerelmi kötést házilag,amit a neten néztem ki. Már nem is emlékszem rá pontosan, hogyan kellett csinálni..
Itt gyakorin is megkérdeztem egyszer, hogy a többség szerint sikerülhet-e. Mindenki leszólt és kiröhögött.. na a szakítás óta folyamatosan tartjuk a kapcsolatot az exemmel és ő keres állandóan,ráadásul tényleg nem tudom elfelejteni ahogyan akkor írták a neten. Képtelen vagyok új kapcsolatba kezdeni pedig most lenne rá lehetőségem..
Kezdek félni, hogy tényleg sikerült a szerelmi kötés és emiatt van az egész,és soha nem fogom tudni elfelejteni őt. Szerintetek??
bummsákáláká abrakadabra alakazam.
Tessék, már le is vettem a körtést.
Szívesen.
A hármas válaszolónak köszönöm.. a többieknek meg minek kell ilyeneket ideírni? Ha nem tetszik valami minek kell a másikon gúnyolódni? Egyáltalán nem vicces...
Hármas válaszolótól kérdezném, hogy mit tegyek most? Valóban nem lett volna szabad ezt tennem,csak nem szerettem volna őt elveszíteni. De azóta sem tudjuk elengedni egymást, állandóan jelen van az életemben,és nem tudok továbblépni, nyitni mások felé mert szerelmes vagyok az előzőbe... ezért jutott eszembe a napokban hogy csináltam egy ilyet régebben lehet ezért van.. nagyon kétségbe vagyok esve ha tényleg sikerült akkor az a kötés...
Ne ijesztgess már. Még csak 20 éves vagyok.. nem akarom hogy így éljem le az életem.
de van akinek megcsinálják a kötést rendesen, én meg csak itthon csináltam magamnak net alapján. Remélem nem emiatt van az egész.. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!