Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Hogyan hat a szerelmi kötés...

Hogyan hat a szerelmi kötés egy férfitől egy férfire? Mondjuk ha a kiszemelt hetero?

Figyelt kérdés
Olvasgattam a szerelmi kötés után, állítólag mindenhogy hat. De mondjuk ha egy ilyen extrémebb dolgot dobunk fel? Akkor hathat? Az egész csak tájékoztatás jellegű. Kérlek mellőzzük azt hogy mennyire vagyok szemét és önző alak, meg hogy a kötés is bugyutaság. Csak tájékoztatást kérnék a dologról egy olyan embertől aki tényleg ért a dologhoz.

2015. febr. 9. 20:29
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
2015. febr. 9. 20:37
 2/23 anonim ***** válasza:
67%

Képzeld el, hogy ráderőszakolnak egy olyan sémát, amit két okból sem akarsz. Egyfelől mert nem érzed magadénak, másfelől az ösztönös beállítottságod is teljesen ellentétes. Ezt az érzést toldd meg azzal, hogy nem tudsz róla miért, ki, és hogyan erőszakolta ezt rád, csak azt, hogy nem tudsz tenni ellene semmit.

Egyértelműsítve: Egy hetero férfi teljesen meghasonulna önmagával, ha egy homoszexuális vágyakkal teli kötést erőszakolnának rá. Már ellenkező neműeknél ki tud váltani egy ilyen visszás érzést, mert valódi szerelemről nincs szó, csak vágyak, és testi ingerek mesterséges átviteléről. Igazi szeretetet nem lehet művi úton előidézni. Akármilyen nagy tudással is rendelkezik valaki, erre nem képes. A kötések általában se veled, se nélküled kapcsolatokra elegendőek, amiből mindkét fél csak szabadulna. Ugyanez azonos neműek közt, úgy hogy a célszemély heteroszexuális, még szélsőségesebb negatívumokban nyilvánulna meg. Egy hetero férfi ha már van egy kialakult szexuális érdeklődése viszolyog a gondolattól, hogy homoszexuális kapcsolatot létesítsen, illetve ilyen vágyakat érezzen. Ez ha azt vesszük természetes. Egy ilyen elmére egy homoszexuális vágyakkal átitatott kötés csak káros lehet. Extrém esetben öngyilkosság, vagy őrület is megeshet. Komoly választ kértél, ennél komolyabbat aligha kapsz.

2015. febr. 9. 21:03
 3/23 A kérdező kommentje:

1. válaszoló: Köszönöm, de ennél egy kifejtettebb választ szeretnék, mint ami ez alatt a kérdések alatt található.

2. válaszoló: Teljesen megértem a meglátásod, és az is érthető hogy egy kötés nem hoz szerelmet. Viszont 1-2 dologban vitába szálnék a válaszoddal. Én biszexuális vagyok(igen lehet savazni), de mindig akartam pasikra is rámászni. Amikor feltört bennem az érzés, akkor el kellett fogadjam magam, hogy ezt is kiszeretném próbálni. Végül is nem történhet meg az "áldozattal" is? Végülis akkor a kötés működhet, nem? Ismétlem nem tervezek kötögetni senkit, csak érdekel a téma.

2015. febr. 9. 21:12
 4/23 A kérdező kommentje:
A zöld pacsi ment mindkettőtöknek! Köszi az eddigi válaszokat!
2015. febr. 9. 21:13
 5/23 anonim ***** válasza:
Megtörténhet a célszeméllyel is, de csak ha természetes úton történik, ahogy esetedben. Ha önmagától ébred rá, hogy a saját neméhez is vonzódik, akkor csak a normál kötések hátrányai érvényesülnek. De ha a kötés váltja ki benne azt a változást ami benned végbement, az ugyanolyan természetellenes mederben fog haladni, mint maga a kötés. Ezért mondtam, hogy extremitásokban is megnyilvánulhat a reakciója. Az hogy a hatás létrejön-e, vagy sem, csak az egyik fele a kérdésnek. Ha olyan csinálja aki tudja a módját, létrejöhet. Az, hogy mit fog okozni, az másik kérdés. Hogy egy ilyen kötésből születő kapcsolat működik e? Nem igazán. A normál kötésekből származó kapcsolatok sem igazán szoktak. Ha működnek, akkor nem a kötésnek köszönhetően.
2015. febr. 9. 21:21
 6/23 anonim ***** válasza:

Hogy mennyire vagy szemét?

Nos, ha jól értem bzivá szeretnél tenni egy hetero férfit...

:DDDDDDD

Majd nézd meg hogyan alakul utána a sajátod....! :)))))

2015. febr. 9. 21:24
 7/23 Ozmium42 ***** válasza:
30%
Szerelmi kötés nem létezik.
2015. febr. 9. 21:30
 8/23 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszoló: Te ennyire idióta vagy? Többször is direkt kiemeltem hogy nem kezdek bele egy kötésben se. Komolyan...
2015. febr. 9. 21:32
 9/23 A kérdező kommentje:

Kasai: Köszönöm a válaszod.

A másik két idiótának a végén meg ment a lefele pacsi. Ha nem hiszel benne hogy kerültél ide, és miért válaszolsz? Válaszolsz... nem is válaszoltál a kérdésre, csak hülyeséget írkálsz.

A másik pedig olvasni se tud. A lényeget megtudtam, nekem ez elég. Gratulálok a többi s*ggnek!

2015. febr. 9. 21:36
 10/23 Ozmium42 ***** válasza:
18%
Az ilyen dühkitörésekért érdemes ide írni. :D
2015. febr. 9. 21:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!