Hogyan hat a szerelmi kötés egy férfitől egy férfire? Mondjuk ha a kiszemelt hetero?
Alapvetően azért vagyok itt, mert érdekelnek a természettudományok, a természet jelenségei, és gyógyszerész-hallgatóként dolgozik bennem némi segíteni akarás is, és ezen tevékenység művelése közben, mert emberekkel foglalkozok, elkerülhetetlenül szembesülök az alternatív medicinával, a babonákkal, a szélhámosokkal, és ahogyan ezt tanulmányozom, ide lyukadok ki. Úgy viszonyul a kuruzslás a gyógyszerészethez, mint az ezotéria a természettudományhoz. Úgy látom, hogy az ezotéria hibás természettudomány. Ezért van hozzá közöm, ezért gondolom úgy, hogy értek hozzá, akkor is, ha csak annyit írok, hogy ilyen márpedig nem létezik. Nem tudok nem tudomást venni arról, ami itt folyik, mert sok esetben a gyógyításhoz is köze van. Másrészt pedig nem olyan régen még én is vallásos voltam, így még mindig érdeklődök a spirituális témák iránt, de már nem hiszem el.
Többször említettem már, hogy a kategóriák nem arra szolgálnak, hogy a válaszadókat szekértáborokba válassza, hanem azért, hogy a kérdéseket téma szerint csoportosítsa.
Tévedsz, én nem vagyok csalódott.
Vallásos emberekkel vitatkozva választottam vallást korábban, és szintén velük vitatkozva bíráltam felül a korábbi hitemet. Most szkeptikus vagyok. Szeretem a vitát, nem tartom meddőnek. Előfordul, hogy egy-egy lefolytatott vita csak sokkal később "érik be".
Aztán azt is lássuk be, hogy ez a topic sokszor vicces, vannak olyan figurák, akik egészen megdöbbentenek.
Végül a saját tudásomat is pallérozom, mert nem mindig pár szavas válaszokat írok, előfordul, hogy hosszas természettudományos fejtegetésben vezetem le, hogy valami miért lehetetlen vagy áltudományos.
Az egész eléggé érdekes, szórakoztató számomra.
Ennyire nem fogod tudni befolyásolni egy férfi szexuális irányultságát. Az alapvető ösztönök ellenében hiába kötögetnél az nem nagyon jönne össze. Ha bi hajlamai vannak akkor lehet hogy átpártol a férfiakhoz de egyébként nem hiszem.
(tényleg csak elméleti szinten felvetve a kérdést...)
Szia Kérdező!
Ugyanezt a témát akartam kérdezni, de örülök, hogy itt ez a kérdés.
Én is nagyon szenvedek, egy ilyen hasonló problémától.
Magamról annyit, hogy biszexuális vagyok, heteró imázzsal, de a lelkem mélyén inkább homo túlsúlyú orientációval.
Pont egy éve ismerek egy nálam jóval fiatalabb, de felnőtt férfit/srácot. Jó barátok vagyunk.
Valahogy a viselkedéséből mindig azt vettem le, hogy vonzódhat hozzám, mert ahogy ő nyitott felém, ahogy szinte behívott az életébe, az eléggé szokatlan volt.
Bulizni, vásárolni, edzeni hívott. Ő vitt bele az edzőtermezésbe is.
Bennem is kialakult iránta valami.
A környezetemben többen azt mondták, hogy teljesen az rítt le rólunk (még tavaly nyáron), hogy bejövünk egymásnak.
Ugyanakkor meg is rekedt a dolog.
Én nem vagyok benne 100% biztos, hogy valóban lenne benne melegség, mert ezerrel csajozik és ismerkedik nőkkel. Ugyanakkor a viselkedése inkább azt vetíti ki, hogy a saját "látens" homoszexualitását nem fogadja el, saját magával nincs rendben.
Megrekedtünk ott, hogy egy bizonyos szintnél jobban nem közeledünk, sőt ő kimondottan, már-már gyanúsan homofób módon viselkedik.
A közelmúltban lett barátnője is, posztolgatja is rendesen.
Ezek elbizonytalanítanak. Ugyanakkor ezotériában jártas és nagyon jó emberismerők egyöntetűen azt mondják róla, hogy olyan meleg, mint a nap.
És azért is írtam be ide most, elnézést ha nem hasznos a válaszom, mert épp a minap jutott eszembe, hogy már lassan oda is "vetemednék" hogy egy ilyen kötéssel kiugrassam a nyulat a bokorból. De persze ennek is van egy csomó árnyoldala, ami miatt nem tudom, hogy érdemes-e belevágni.
Neked, kedves Kérdező, mi ihlette a kérdést? Sikerült-e jutni valamire?
Először is. Az értelmes választ megkaptam az elején, amivel tudtam lépni, a többi hasznavehetetlen volt, és csak vita volt belőle. Mint leírtam csak érdeklődni szerettem volna az egész dolog iránt, de a válaszadók között rengeteg olyan ember volt, akinek ez nem jutott el az agyáig. Köszönöm az értelmes válaszokat.
Utolsónak megy a privát! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!