Ha lenne egy gomb, amivel elpusztíthatnátok a földet, Ti megtennétek? (ti is meghalnátok) Én igen.
Figyelt kérdés
2015. márc. 20. 17:54
12/19 anonim válasza:
Miért kell ahhoz bármilyen gomb, hiszen állandóan és mindnyájan ezen munkálkodunk!
14/19 A kérdező kommentje:
Csak eljátszadoztam a gondolattal. De ettől még nem kell pokolra kívánni.
2015. márc. 20. 19:51
17/19 Passiflora válasza:
Még a Balatonban fuldokló katicabogarakat is kimentem, ha tudom, szóval gondolhatod, hogy nem pusztítanék el egy ilyen csodálatos bolygót minden élő, érző lényével együtt.
Őszintén remélem, hogy ezt igazából te sem gondolod komolyan.
18/19 anonim válasza:
Én pici korom óta undorodom a rovaroktól...
De ennek ellenére piciként darazsaz meg minden sz..t mentettem ki a vízből:D
19/19 anonim válasza:
Én önzetlenül magamra vállalnám a gomb őrzését, csak annyi elvárásom lenne, hogy a világ teljesítse a felmerülő igényeimet, mert ha nem tudnék teljesen a munkámra koncentrálni vagy teszem azt boldogtalan lennék, akkor "baleset" történhet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!