Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Ha lenne egy gomb, amivel...

Ha lenne egy gomb, amivel elpusztíthatnátok a földet, Ti megtennétek? (ti is meghalnátok) Én igen.

Figyelt kérdés

2015. márc. 20. 17:54
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:

Azért mert a te életed szar attól a másiké nem feltétlenül.. és van aki szeret élni.

Ha valaki megakar halni úgy se lehet megakadályozni..

Én nem tenném meg, mert sok újszülött, gyerek, boldog család, reményekkel-álmokkal teli ember életét követelné.. :)

2015. márc. 20. 17:57
 2/19 anonim ***** válasza:
100%
Én v ripityára törném v olyan mélyre àsnám el h senki meg ne találja.
2015. márc. 20. 18:01
 3/19 A kérdező kommentje:
Én nem a saját életem miatt tenném, hanem mert előre számítva a dolgokat ha így megy tovább túlnépesedés lesz és többségben lesz a fekete nép, akik nem értenek a kulturális fejlődéshez, és 100 év múlva még ennél is több nyomorult szegény lesz. Én úgy hiszem hogy ezzel csak megszabadítanánk az embereket a szenvedéstől. Túl sok az ember. Inkább lenne 1000 ember de az boldogan élne. És nem tesznek a népességnövekedés ellen semmit. Az állatok is csak az ember miatt szenvednek, rájuk senki sem gondol, pedig az ember is csak egy állatfaj, de ettől függetlenül Én elfogadom az álláspontod, de nem értek veled egyet. Köszönöm a választ!
2015. márc. 20. 18:04
 4/19 A kérdező kommentje:
Vannak olyan helyzetek amikor az ember bizonyos dolgokat fontosabbnak tekint, mint az élete függetlenül hogy milyen színvonalú az. Ez az önzetlenség. Ezt nevelik kifelé az emberekből. Csak kíváncsi vagyok, vannak-e még önzetlen emberek, de nem hiszem.
2015. márc. 20. 18:06
 5/19 anonim ***** válasza:
100%
Másokat megölni, dönteni a sorsuk felől, nem önzetlenség, hanem önkényeskedés!
2015. márc. 20. 18:17
 6/19 anonim ***** válasza:
58%
Megtenném ,kb. 65éves koromban,vagy amíg egészségesnek érzem magam :)
2015. márc. 20. 18:28
 7/19 Spilerke ***** válasza:
Én nem tenném meg, mert nem vagyok öngyilkos hajlamú.
2015. márc. 20. 18:41
 8/19 Ozmium42 ***** válasza:

Te vérző szívű kérdező! Ha felrobbantod a Földet, akkor a maradék 1000 boldog ember és az állatkáik is elpusztulnak!

Én nem tenném meg, mert

- Nem akarok meghalni.

- Nem akarok másokat megölni.

- Nem akarom megsemmisíteni a bolygót. Nem biztos, hogy van élet máshol is a széles Univerzumban, és különben is, minden élet megismételhetetlen.

Elég az elkerülhetetlen halál, minek még fokozni is?

2015. márc. 20. 18:52
 9/19 anonim ***** válasza:
85%

Kedves kérdező, téged gyógykezelni kellene...

Irtózom azoktól az emberektől, akik hidegvérrel képesek tömeggyilkosságról beszélni, és még indokaik is vannak. Sajnos néhány embernél az erkölcsi fejlődés megreked egy adott szinten, és nem számít az emberi élet...

2015. márc. 20. 19:06
 10/19 anonim ***** válasza:
75%

"Én úgy hiszem hogy ezzel csak megszabadítanánk az embereket a szenvedéstől"

jujujuj ujujujujuj

Hagyjál csak minket szenvedni, te pedig menj a pokolba!

2015. márc. 20. 19:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!