Ha lenne egy gomb, amivel elpusztíthatnátok a földet, Ti megtennétek? (ti is meghalnátok) Én igen.
Azért mert a te életed szar attól a másiké nem feltétlenül.. és van aki szeret élni.
Ha valaki megakar halni úgy se lehet megakadályozni..
Én nem tenném meg, mert sok újszülött, gyerek, boldog család, reményekkel-álmokkal teli ember életét követelné.. :)
Te vérző szívű kérdező! Ha felrobbantod a Földet, akkor a maradék 1000 boldog ember és az állatkáik is elpusztulnak!
Én nem tenném meg, mert
- Nem akarok meghalni.
- Nem akarok másokat megölni.
- Nem akarom megsemmisíteni a bolygót. Nem biztos, hogy van élet máshol is a széles Univerzumban, és különben is, minden élet megismételhetetlen.
Elég az elkerülhetetlen halál, minek még fokozni is?
Kedves kérdező, téged gyógykezelni kellene...
Irtózom azoktól az emberektől, akik hidegvérrel képesek tömeggyilkosságról beszélni, és még indokaik is vannak. Sajnos néhány embernél az erkölcsi fejlődés megreked egy adott szinten, és nem számít az emberi élet...
"Én úgy hiszem hogy ezzel csak megszabadítanánk az embereket a szenvedéstől"
jujujuj ujujujujuj
Hagyjál csak minket szenvedni, te pedig menj a pokolba!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!