Melyik filozófia hatékonyabb? Az okkultizmus vagy a konfucianizmus?
Az USA vezetése a keresztény lepel alatt okkultista elvek szerint kormányoz, Kína köztudottan Konfucius elveit használja.
Lehet hogy azért tud Kína ennyire sikeres politikát folytatni, mert fejlettebb filozófia szerint vezeti az országot?
Meg kell hogy mondjam, Amerikának is nagyon sikeres a politikai rendszere. Van amiben Kina jobb és Amerika gyengébb, és van amiben Amerika jobb, kina meg nem annyira. De hogy melyik sikeresebb, ugy lehetne megállapitani, hogyha egyforma politikai rendszerük lenne. Na akkor, észre lehet venni, hogy az egyik sikeresebben mint a másik (politikailag).
Nemtudom, hogy ilyen választ szerettél volna-e, de én igy értelmeztem a kérdést, igy tudtam válaszolni.
De ez amugy milyen kérdés???? Mikre vagy kiváncsi ember???? Inkább igyál meg egy sört, és ne ilyeneken gondolkozz, meglátod jol fog esni...
már miért ne lenne az (is egyben)?
nem mondta senki hogy az USAnak nem sikeres a politikája
Kínáé viszont olyannyira sikeres hogy 20 éven belül minden szinten leelőzi az USAt ha így megy tovább.
Lehet persze azt mondani hogy a kínaiak kreativitása zéró, de ha lesz pénzük akkor majd ők is tudnak agyat elszívni mint anno az USA
Majd ha a szürkék vagy akárkik azt mondják, hogy lecserélik az USA-t Kínára, akkor és csak akkor fog dominálni Kína.
Ne féljetek ti attól, hogy Kína a világ ura lesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!