Vannak itt olyan emberek, akiket érdekel a mágia és okkultizmus, valamint hisznek a természetfelettiben?
Figyelt kérdés
Szívesen beszélgetnék ilyen emberekkel,megoszthatnánk egymással a tapasztalatainkat,élményeinket,tudásunkat. Sajnos nem túl sok ilyen embert ismerek,ezért is írtam ki ezt a kérdést. Ha valaki folytatna velem eszmecserét,akkor az elküldhetné nekem privátba a facebook linkjét.19/F2015. febr. 28. 09:31
1/4 anonim válasza:
Engem érdekel azért nézem a my little pony-t (kamu)
Na ide a pacsit:D
2/4 anonim válasza:
Vannak, sőt, társalgó is lett nekik szervezve, a közös kutatás és kísérletek megkönnyítésére. De nem facebookon.
Írj privátban, hogy mivel foglalkozol, mióta és hol jársz benne, ha van kedved.
4/4 anonim válasza:
A természetfelettiben nem hiszek,hanem tudom. Azért tudom,mert m e g t a p a sz t a l t a m.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!