Sátánisták, miért nem lehet szeretetben & békében élni mindenkivel a keresztényekkel is?
Én szeretem a békét és szeretném, ha mindenki békében élne. Ráadásúl a keresztények és sátánisták között nincs fegyveres konfliktus, etnikai kérdés vagy területi konfrontáció miért ne élhetnének békébe?
Felmentem egy sátáni fórumra, hogy békítsek, erre látom, hogy mindenféle pusztító szertartások vannak a keresztények ellen. Kérdem én minek ez? Keresztények nem bántanak titeket, nem vernek össze az utcán, mint keleti országokban az ellenkező vallásúak, mégis miért van ez a hatalmas utálat a keresztények felé?
Miért nem lehet elfogani egymást? Mindkét vallás ősi gyökerekben rejlik Jézus, Jahve, Lucifer, Nephilim, stb A lelki háború is gyötrelmekkel, fáradtsággal, negatív önpusztító érzelmekkel járnak, minek ez? Saját magatokat teszitek tönkre, mirt? Ráadásúl a mai egyház, már szakított a középkori a "cél szentesíti az eszközt" dogmával. Elitélték az, már nem követik. Már nincs inkvizíció, karitatív tevékenységek vannak, ételosztás, ruhaosztás. Miért nem békéltek meg?
Ahol ezt nézted, azok valszeg ördögimádók, akik sátánistáknak mondják magukat, mert fingjuk sincs arról, mi is a különbség... A keresztények anno emberek ezreit ölték meg, hogy a vallást rájuk erőltessék, mert amiben ők hisznek, az rossz... Ezután van még kérdés, miért utálhatják z emberek ezt a rájuk erőltetett valamit? Amúgy meg a sátánisták nagy ívben leszarják a keresztényeket is, max ki vagytok röhögve, birkák.
Amúgy a legnagyobb gond az, hogy a Bibliában meg a többi írásokban túlságosan be vannak szűkítve a fogalmak, pl isten nem egy személy, hanem egy egység, amiben benne élünk, létezünk, így nyilván ugye mindenhol ott van, ahogy írják; A rossz tettekért a pokolba jutunk, de az nem egy tüzelő hely a föld gyomrában, valószínűleg ezt valaki így élte meg anno, és ezt írta le erről, mert halálközeli élménye volt, és neki a legnagyobb bűntetése az örökké tartó tűz volt, ami a SAJÁT POKLA. Ha vaalki tudatosan rosszat tesz (mindenki tudja, mi a jó, mi a rossz, nem kell pontokba szedni), azért megkapja a büntetését, amíg be nem ismeri magának, hogy mekkora segg volt. Na és még sorolhatnám, de szerintem így is érthető volt, láss tovább a szemellenződnél...
olvasd el az exposingchristianity oldalt.
a keresztények nem bántanak senkit azért elég nagy túlzás. és akkor most még nem is a fent említett oldalra gondoltam, hanem hogy pl hány nő hal bele abba hogy megtagadják tőlük az abortuszt még ha halott is a gyerek....és hasonlók.
mert duzzogó, sértődött ellenkultúrás lázadók. Azé!
Smost lásd meg hogy a kereszténység propaganda! Csiribú!
Két dolog:
1. Sajnos az eredetű, igaz sátánizmusnak van két ostoba mellékága. Az egyik az ördögimádók(kecskekoponyás, gyújtogatós, emberáldozók), a másik a Lavey féle(inkább egyfajta ateizmus, névleges sátánizmus). A három fajtából melyikre gondolsz?
2. A kereszténység hatalmas károkat okozott a világnak, de nem őket gyűlöljük, hanem az őket mozgató, manipuláló gonosz szörnyeket, a zsidókat.
Szeretném megkérdezni, hogy miért nem lehet békében a keresztyénekkel, akár egymás segítésével élni sátánisták?
A keresztények a legjámborabb emberek. Nézd meg ételt osztanak, adakoznak, rengeteg karitatív tevékenységet tesznek a társadalomban. Ha megnézel egy templomot, csupa kedves barátságos ember jön ki onnan. Miért kell őket gyűlőlni, átkozni, csak mert mást imádnak?
Na figyu.
1. Az igazi sátánisták nem istenítenek, hanem minden erejükkel az isteni szint elèrèsère törekednek. (Akik imádnak feketèben járni, meg áldoznak, stb. Egyszerű dedós megtèvedt emberek.)
2. Semmi baj a keresztènyekkel, csak ne hajtogasság a bibliai írásokat mert totális ellentètei a sátánista tanoknak.
3. A sátánista szót a keresztènysèg találta ki olyan tudás gyakorlóira amit nem èrtett.
4. A keresztènyek a fèlelem miatt zárkóznak a keresztènysègbe. A sátánisták a szabadságot keresik.
5. A keresztènyek azt hiszik van Isten ès vannak ők bűnösök.
A sátánisták tudják ès èrzik, hogy elválaszthatatlan rèszei a lètezès szövetènek ès az is elválaszthatatlan egysèget alkot mindennel. Továbbá tudják, hogy az elkülönültsèg illúzió (èn te ő mi ti ők).
Tudják használni a lelküket ès tudják, hogy nem bűnösök.
Na ezèrt nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!