Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Sátánisták, miért nem lehet...

Sátánisták, miért nem lehet szeretetben & békében élni mindenkivel a keresztényekkel is?

Figyelt kérdés

Én szeretem a békét és szeretném, ha mindenki békében élne. Ráadásúl a keresztények és sátánisták között nincs fegyveres konfliktus, etnikai kérdés vagy területi konfrontáció miért ne élhetnének békébe?

Felmentem egy sátáni fórumra, hogy békítsek, erre látom, hogy mindenféle pusztító szertartások vannak a keresztények ellen. Kérdem én minek ez? Keresztények nem bántanak titeket, nem vernek össze az utcán, mint keleti országokban az ellenkező vallásúak, mégis miért van ez a hatalmas utálat a keresztények felé?

Miért nem lehet elfogani egymást? Mindkét vallás ősi gyökerekben rejlik Jézus, Jahve, Lucifer, Nephilim, stb A lelki háború is gyötrelmekkel, fáradtsággal, negatív önpusztító érzelmekkel járnak, minek ez? Saját magatokat teszitek tönkre, mirt? Ráadásúl a mai egyház, már szakított a középkori a "cél szentesíti az eszközt" dogmával. Elitélték az, már nem követik. Már nincs inkvizíció, karitatív tevékenységek vannak, ételosztás, ruhaosztás. Miért nem békéltek meg?

2015. márc. 10. 17:36
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Én még mindíg nem lehet békében élni?
2015. márc. 24. 15:54
 12/20 anonim válasza:

Ahol ezt nézted, azok valszeg ördögimádók, akik sátánistáknak mondják magukat, mert fingjuk sincs arról, mi is a különbség... A keresztények anno emberek ezreit ölték meg, hogy a vallást rájuk erőltessék, mert amiben ők hisznek, az rossz... Ezután van még kérdés, miért utálhatják z emberek ezt a rájuk erőltetett valamit? Amúgy meg a sátánisták nagy ívben leszarják a keresztényeket is, max ki vagytok röhögve, birkák.

Amúgy a legnagyobb gond az, hogy a Bibliában meg a többi írásokban túlságosan be vannak szűkítve a fogalmak, pl isten nem egy személy, hanem egy egység, amiben benne élünk, létezünk, így nyilván ugye mindenhol ott van, ahogy írják; A rossz tettekért a pokolba jutunk, de az nem egy tüzelő hely a föld gyomrában, valószínűleg ezt valaki így élte meg anno, és ezt írta le erről, mert halálközeli élménye volt, és neki a legnagyobb bűntetése az örökké tartó tűz volt, ami a SAJÁT POKLA. Ha vaalki tudatosan rosszat tesz (mindenki tudja, mi a jó, mi a rossz, nem kell pontokba szedni), azért megkapja a büntetését, amíg be nem ismeri magának, hogy mekkora segg volt. Na és még sorolhatnám, de szerintem így is érthető volt, láss tovább a szemellenződnél...

2015. márc. 27. 21:02
 13/20 Missi_Key ***** válasza:

olvasd el az exposingchristianity oldalt.

a keresztények nem bántanak senkit azért elég nagy túlzás. és akkor most még nem is a fent említett oldalra gondoltam, hanem hogy pl hány nő hal bele abba hogy megtagadják tőlük az abortuszt még ha halott is a gyerek....és hasonlók.

2017. jún. 17. 01:51
 14/20 anonim ***** válasza:

mert duzzogó, sértődött ellenkultúrás lázadók. Azé!

Smost lásd meg hogy a kereszténység propaganda! Csiribú!

2017. júl. 17. 16:49
 15/20 anonim ***** válasza:
Mert a keresztènyek bort isznak ès vizet prèdikálnak. A vallásuk velejárója az agresszió. Az èrtelmi szint ami ezt a vallást megalkodta egy maradandó sèrülèst okozott a fejlődès láncolatában. Fèlelem ès vakság.
2017. júl. 17. 17:38
 16/20 anonim ***** válasza:
33%

Két dolog:

1. Sajnos az eredetű, igaz sátánizmusnak van két ostoba mellékága. Az egyik az ördögimádók(kecskekoponyás, gyújtogatós, emberáldozók), a másik a Lavey féle(inkább egyfajta ateizmus, névleges sátánizmus). A három fajtából melyikre gondolsz?

2. A kereszténység hatalmas károkat okozott a világnak, de nem őket gyűlöljük, hanem az őket mozgató, manipuláló gonosz szörnyeket, a zsidókat.

2017. júl. 18. 22:41
 17/20 A kérdező kommentje:

Szeretném megkérdezni, hogy miért nem lehet békében a keresztyénekkel, akár egymás segítésével élni sátánisták?

A keresztények a legjámborabb emberek. Nézd meg ételt osztanak, adakoznak, rengeteg karitatív tevékenységet tesznek a társadalomban. Ha megnézel egy templomot, csupa kedves barátságos ember jön ki onnan. Miért kell őket gyűlőlni, átkozni, csak mert mást imádnak?

2017. aug. 24. 18:10
 18/20 anonim ***** válasza:

Na figyu.

1. Az igazi sátánisták nem istenítenek, hanem minden erejükkel az isteni szint elèrèsère törekednek. (Akik imádnak feketèben járni, meg áldoznak, stb. Egyszerű dedós megtèvedt emberek.)

2. Semmi baj a keresztènyekkel, csak ne hajtogasság a bibliai írásokat mert totális ellentètei a sátánista tanoknak.

3. A sátánista szót a keresztènysèg találta ki olyan tudás gyakorlóira amit nem èrtett.

4. A keresztènyek a fèlelem miatt zárkóznak a keresztènysègbe. A sátánisták a szabadságot keresik.

5. A keresztènyek azt hiszik van Isten ès vannak ők bűnösök.

A sátánisták tudják ès èrzik, hogy elválaszthatatlan rèszei a lètezès szövetènek ès az is elválaszthatatlan egysèget alkot mindennel. Továbbá tudják, hogy az elkülönültsèg illúzió (èn te ő mi ti ők).

Tudják használni a lelküket ès tudják, hogy nem bűnösök.

Na ezèrt nem.

2017. aug. 24. 19:06
 19/20 Szabó Szabolcs 73 ***** válasza:
Kérdező. Nem vagyok sátánista de amit a #7 ben írtál a jámbor keresztènyekről meg a barátságos templombajárókról akik csak adakoznak... Ez valahogy nagyon erőltetett volt, de sajnos nem igaz. Vagy te nem ezen a földön élsz. Ès ne haragudj nem tèged akarlak megbántani. Ha te ilyen vagy annak csak örülök.
2017. aug. 24. 23:36
 20/20 anonim ***** válasza:
Lehet. :)
2017. dec. 27. 17:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!