Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Istennek gondolom magam...

Istennek gondolom magam szerintetek?

Figyelt kérdés

2015. márc. 5. 21:51
1 2 3 4
 21/32 A kérdező kommentje:
ezt én akartam így , te. pajtárs
2015. márc. 5. 23:38
 22/32 anonim ***** válasza:
Te vagy az fater?
2015. márc. 6. 02:26
 23/32 anonim ***** válasza:
Nem vagy isten csak nagyképű...
2015. márc. 6. 12:44
 24/32 anonim ***** válasza:

Semmi baj!

Nem vagy betegebb annál, aki Napoleonnak képzeli magát!

.

Nem az a lényeg, kinek gondolod magad, hanem hogy ténylegesen mi vagy és mások minek látnak.

Ha Istennek képzeled magad, jobb, ha nem tudod!

2015. márc. 6. 15:15
 25/32 anonim ***** válasza:
Én Istenem, jo Istenem adjàl nekem gazdagsàgot, jó életet, minden jóból elegendőt, rosszat meg szüntesd meg az életemből. Àmen
2015. márc. 6. 16:22
 26/32 anonim válasza:
Szerintem egy sik hűlye lehetsz ,ahogy a többi ember a Show-k ban aki azt képzeli magáról ,hogy egy idegen bojgoról jöt ,vagy ök is istennek képzelik magukat (mint te! ) Mindent tudsz ? Aha szivesen meghalgatlak .. aztán lehet ,hogy a nagy tudásod az újságok cikkeiböl vannak.Te Isten ? Maradjunk annyiban ,hogy kerálsz magadnak agyat,megprobálsz élni (mint egy normális ember ) és lehet még örülni is fogsz neki !
2015. márc. 6. 17:45
 27/32 anonim ***** válasza:
Minél többet tud az ember annál inkább ráébred hogy egyre kevesebbet tud.... Ez normális esetben így van, vagyis velem is és mindenki ezt mondja. Olyan nincs hogy mindent tudsz már, az lehet hogy minden általad ismert témát meguntál már. Lehet hogy tudsz pár dolgot, és gondolom nagyrészére magadtól jöttél rá elmélkedés közben. Ne légy ilyen életúnt, ha mélyen belenézel egy témába az érdekelni fog mert olyan mélységei vannak amiket soha nem tudsz mind kimeríteni. Nem vagy Isten, efelől máris megnyugtathatlak ;)
2015. márc. 6. 21:05
 28/32 anonim ***** válasza:
Felejtsd el! Az én vagyok!
2015. márc. 7. 23:52
 29/32 anonim ***** válasza:
Ha Istennek gondolnád magad, nem minket kérdeznél, hogy annak gondolod-e magad!
2015. márc. 9. 05:02
 30/32 anonim válasza:
ANYÁDAT KÉPZELED MAGAD ISTENNEK! AZ ÉN VAGYOK TE KIS BUZERÁNS IDIÓTA! -isten
2015. márc. 16. 09:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!