Istennek gondolom magam szerintetek?
Figyelt kérdés
2015. márc. 5. 21:51
11/32 anonim válasza:
Hát ezt magadd kell hogy megold...
Az élet pedig elég izgalmas , bár az emberek nagy részét már én is kiismertem...
12/32 A kérdező kommentje:
meghalunk mi emberek, és kész istenek vagyunk mind! elménk határtalan de meghalunk! és ennyi. mért vagyok ilyen okos? mért nem cselekszem ösztönösen? ki hozott e világra e földre minket? az evolúció? ha igen vakkor van félni valója a föld népének%
2015. márc. 5. 22:32
13/32 Ozmium42 válasza:
Nem vagy Isten, és nem tudsz semmit. Éppen fantáziálsz, a fantáziád pedig igen szegényes, címszavakból építed fel, mivel az ismereteid mindenről felszínesek. Ezen kívül feltaláltad a melankóliát és a nihilizmust, ehhez engedd meg, hogy gratuláljak, ha közelebb lennél, adnék érte egy kekszet. Csináld azt, amit az unatkozó várvédők, foglald el magad, vagy tanulj programozást.
14/32 anonim válasza:
Tipikus emberi gondolataid vannak. Pl. unalom, ami még az állatokra sem jellemző, nemhogy egy istenségre.
15/32 A kérdező kommentje:
tii...
2015. márc. 5. 22:47
16/32 A kérdező kommentje:
nem haragszom rátok! nem tehetem
2015. márc. 5. 22:48
18/32 anonim válasza:
Szóval ki ismerted az embereket? Mégis hogyan? Mindenki különbözik te pedig azonosítasz egy dologgal mindent? Kisgyerek menj inkább aludni, mint ilyen értelmetlen kérdéseket kiírogatni. 5 perc alatt meg kiismered és unkd ag embereket? Akkor nem találkoztál még velwm hasonlóval mi? 5 perc alatt teljesen leépítelek agyilag. Ne akarj hozzám hasonlóval találkozbi se. Nem vagy isten és nem is leszel soha. Ez van
19/32 A kérdező kommentje:
: )
2015. márc. 5. 22:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!