Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Aurát látok? (Kérdésed túl...

Aurát látok? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )

Figyelt kérdés

Na szóval kb fél éve kezdtem el látni, azóta mindig elöjön idönként, és több napon keresztül is marad akár...

Az a baj hogy egyátalán nem olyan, mint amiket itt olvastam a neten, pl:

Nem a térben lehet látni az emberek körül, hanem a szememem van, de sokkal átlátszóbb és finomabb mint egy fényfolt, csukott szemmel nem is lehet látni. Úgy tünik mintha megszinezné a dolgokat, és azok teljesen úgy látszanak mintha más szinük lenne. Nem kell hozzá koncentrálni és bárhol látom, de nyitott szemmel a dolgokon, főleg a monitoron látszik a legjobban. Amikor előjön, több napon keresztül is tart aztán eltünik, pedig akár a hangulatomba vagy a gondolkodásomba nincs változás, de az is kihozhatja és utána nem múlik el. Észrevettem, hogyha vitatkozok vagy rosszat csinálok, nagyon feltünö piros lesz benne nagy csikokkal, máskor lila köd, de ritkábban gyöngyházszinü is volt. A kavargó felhőknél amit már régebben is láttam, sokkal koncentráltabb szine van, de sokkal kisebb területen is, a szemem közepénél, fél méterröl a legnagyobb is csak néhány centis. Hát izé, az a kavargó köd halványabb és nem szinezi meg a tárgyakat, de nagyobb kiterjedésü és a moncsin jól lehet látni. Ez gyorsabban megváltozik, a másik fajta napokig nem változik még heves érzelemhullámokba sem, de ha másvalaki erös érzelmeket küld felém azt jelzi, még neten keresztül is amikor cseteltem és oltottam valakit. Ekkor jöttek a piros csikok, amik sztem rosszat jelentenek, nagyon ritkán rózsaszin volt ez, és ez a leglátványosabb, 8-10 centis is volt anno és a monitoron látszott a legjobban. A lila köd meditációkor jött elő vagy amikor rájöttem valamire, a szivárványos szin meg nagy fényélményeknél volt az elején, akkoriban sokkal jobb időszakot éltem és ezek is kétszer akkorák voltak mint most.

Mind1, nem vagyok biztos benne hogy ezek mit jelentenek, több évig meditáltam nagyon sikeresen (de ez magánügy) mire ez megjelent, csak az a baj hogy nem tudom hasznositani. :)

De van intuiciós auralátás is, de ez szavak nélküli totál megmagyarázhatatlan láthatatlan cucc. Idetartozik a gondolatolvasás is (bár ez inkább érzelem és akaratolvasás), megmondja mit hogyan nem szabad mondanod egy szituba, meg pszichológiai ismeretek, jellemismeret és kitudja még, ez mindig csak a helyzetben aktiválódik és nem lehet vizsgálni.

2015. márc. 5. 03:26
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
23%

Láttam hogy valamelyik válaszoló azt írta hogy aktiválódott a 3 szem csakrája....

Az magától nem fog kinyílni, nagyon sok gyakorlás kell hozzá. Ezt én is ugy tudom ismeröstől mert ezzel foglalkozik..

De egyébként olyan is van hogy részleteket álmodsz meg a jövőből , nálam 1 évbe 5-6szor furdul elő..

De ettől független nem árt elmenni a szemészetre, de te tudod.

2015. márc. 5. 21:25
 12/13 anonim ***** válasza:

De kinyílhat magától, ha a lélek egy léleksíkból egy magasabb síkba, vagy mezőbe lép, olyankor aktiválódhat rövid időkre valamelyik csakra, akár a szemcsakra is.

Tapasztalatból tudom, mert nekem is aktiválódott egy töltődésnél. Sok meditáció, lelki tisztaság, és magas aktivitás kell hozzá. Illetve olyan helyek látogatása, amelyek szakrális jelleggel bírnak.

2015. márc. 6. 00:54
 13/13 anonim ***** válasza:
A helyedben sürgösen elmennék a szemészetre, mert ezek lehetnek igen komoly szembetegségek jelei is, és ha nem kezletetd öket hamarosan, akkor jo eséllyel megvakulhatsz.
2015. márc. 6. 08:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!