Aurát látok? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )
Na szóval kb fél éve kezdtem el látni, azóta mindig elöjön idönként, és több napon keresztül is marad akár...
Az a baj hogy egyátalán nem olyan, mint amiket itt olvastam a neten, pl:
Nem a térben lehet látni az emberek körül, hanem a szememem van, de sokkal átlátszóbb és finomabb mint egy fényfolt, csukott szemmel nem is lehet látni. Úgy tünik mintha megszinezné a dolgokat, és azok teljesen úgy látszanak mintha más szinük lenne. Nem kell hozzá koncentrálni és bárhol látom, de nyitott szemmel a dolgokon, főleg a monitoron látszik a legjobban. Amikor előjön, több napon keresztül is tart aztán eltünik, pedig akár a hangulatomba vagy a gondolkodásomba nincs változás, de az is kihozhatja és utána nem múlik el. Észrevettem, hogyha vitatkozok vagy rosszat csinálok, nagyon feltünö piros lesz benne nagy csikokkal, máskor lila köd, de ritkábban gyöngyházszinü is volt. A kavargó felhőknél amit már régebben is láttam, sokkal koncentráltabb szine van, de sokkal kisebb területen is, a szemem közepénél, fél méterröl a legnagyobb is csak néhány centis. Hát izé, az a kavargó köd halványabb és nem szinezi meg a tárgyakat, de nagyobb kiterjedésü és a moncsin jól lehet látni. Ez gyorsabban megváltozik, a másik fajta napokig nem változik még heves érzelemhullámokba sem, de ha másvalaki erös érzelmeket küld felém azt jelzi, még neten keresztül is amikor cseteltem és oltottam valakit. Ekkor jöttek a piros csikok, amik sztem rosszat jelentenek, nagyon ritkán rózsaszin volt ez, és ez a leglátványosabb, 8-10 centis is volt anno és a monitoron látszott a legjobban. A lila köd meditációkor jött elő vagy amikor rájöttem valamire, a szivárványos szin meg nagy fényélményeknél volt az elején, akkoriban sokkal jobb időszakot éltem és ezek is kétszer akkorák voltak mint most.
Mind1, nem vagyok biztos benne hogy ezek mit jelentenek, több évig meditáltam nagyon sikeresen (de ez magánügy) mire ez megjelent, csak az a baj hogy nem tudom hasznositani. :)
De van intuiciós auralátás is, de ez szavak nélküli totál megmagyarázhatatlan láthatatlan cucc. Idetartozik a gondolatolvasás is (bár ez inkább érzelem és akaratolvasás), megmondja mit hogyan nem szabad mondanod egy szituba, meg pszichológiai ismeretek, jellemismeret és kitudja még, ez mindig csak a helyzetben aktiválódik és nem lehet vizsgálni.
Üdv.
Nagyon érdekes amit leírtál. Szerintem ( ez most furán hangzik) de menj el jósnőhöz. Ő is látott már sok furcsaságot vagy legalább tudja hogy mi az
...A saját aurádat látod...
...Az ajna aktiválódott...
Nincs ebben semmi különös, aktiválódott a harmadik szemcsakrád. Ez a második típusú látás, amikor nem tudatosan idézed elő, hanem asztrális úton, ami hozzá van csatlakozva az asztrális testedhez, így, ha forgatod a fejed, veled együtt jön.
Tudom, mert spirituális oktató vagyok. Ha tovább fejleszted a képességedet, akár látóvá is válhatsz, azaz összekapcsolhatod a kettes típust az egyes típussal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!