Ha valóban létezik mágia, akkor annak miért nincs semmi nyoma?
Most már ideírok én is. :D
A mágiának azért nincsen nyoma, mert aki mágiát, vagy rituálét űz éppen, az nem fog kiállni az út közepére, hogy mindenki lássa. Pont az a lényege, hogy senki ne legyen ott. Vannak a mágiában szabályok, hogy minek hol kell történnie, és hidd el, hogy nem csak egy puszta rímes vers fogja beindítani ezt. A meditáció nagyon alapja a mágiának, ugyanis, ha elkalandozik a gondolatod meditáció közben, akkor a mágia vagy nem lesz hatásos, vagy balul sül el. A mágia végrehajtásához csend és nyugalom kell.
Egyébként tényleg nem vagy tisztában a mágia fogalmával.
A mágia nem lövöldöz tűzgolyókat, vagy rombol épületeket. Csoportra se osszuk a mágiákat, hogy fehér vagy fekete. Használat szerint van, ha valaki rosszra használja, akkor fekete mágiáról beszélünk, ha jóra, akkor fehér mágiáról.
A mágiához csönd és nyugalom kell, nem szabad az elmére figyelni, és ezért is fontos a meditáció.
Önmagában a meditáció tény is való, hogy nem spiritualista, de nagyon sok ilyen dologhoz fontos alap, szinte mindenhez, sőt.
Benne van a köztudatban, csak rosszul van értelmezve, a filmek miatt.
A varázslat és a mágia nem ugyanaz!
Sok éves gyakorlás által teszel szert olyan tapasztalatra, hogy rájöjj mi is ez konkrétan.
A meditáció, mint írtam az elme lecsendesítésére való, hogy ne szóljon közbe, amikor valamit csinálsz. És sokkal egészségesebb, mintha a tévé előtt ülsz. Tovább is él az az ember, aki meditál mindennap, még ha csak 20-30 percet is.
És tudniillik, ha az elme lecsendesedik, akkor előtérbe helyeződnek különböző pszichikus és fizikai képességek is.
Ne olyanokkal próbálkozz, amik elsőre mennek, mert az unalmas, olyannal próbálkozz, ami nem menne elsőre, de nagy nehezen sikerül megtanulnod, például egy képességet, vagy meditációt. Azután más hogy fogod látni az egész dolgot, mert tapasztalatra teszel szert. És nem fogod kétségbe vonni a dolgoknak a létezését, mert megtapasztaltad te is magad, a saját bőrödön.
Nyilvánosságra van hozva, csak utána kellene nézni néhány könyvesboltban például. Vannak boszorkányságról szóló könyvek, wicca közösségek stb. Ne mondd már, hogy nincs nyilvánosságra hozva.
A mágia fogalmát meg csak az tudja, aki már végezte is azt. Nagy a különbség.
Nem tudom, hogy mi a spriti od edu, még nem hallottam róla.
A mágián belül van szabály. Tőlem, akár a fél világ is űzheti, sőt űzi is. Az nincs benne a szabályban, hogy nem lehet nyilvánosságra hozni. Leginkább egy fontos szabálya van az egésznek.
Képzeld csak el, elég fejlett az emberi elme. Azt nem lehet géppel helyettesíteni. Többet tud a te agyad és lelked együttesen, amit te az életedben megtudsz tanulni. Nincs annyi könyv, irat, ami felérne azzal a tömérdek információval és tudással, amire az emberi elme képes.
Az embernek nem a környezetét, hanem saját magát kell fejleszteni, így lesz csak erős.
*A mágia fogalmát meg csak az tudja, aki már végezte is azt*
Persze egy újabb indok, kifogások mindig vannak.Mindig csak ilyen kitérő válaszokat kapok. Több éven át kutattam ezt a szart egy halom csicska ezós oldalt fordítottam le magyarra, csináltam magam is mágikus gyakorlatokat de semmi. Az egész csak bemagyarázás. Azt ne mond már, hogy minden mágiával foglalkozó csoportra érvényesek ezek a szabályok. Ez is csak azért lett kitalálva, hogy legyen mire fogni azt , hogy miért nem került nyilvánosságra az igazság. Az ilyeneken nem nehéz átlátni. Az emberi elme nem lenne elég fejlett ehhez a folyamathoz. Ha vágnád a fizikát, akkor te magad is tudnád, hogy amit leírtál baromság.
Ha te magad vágnád a mágiát, akkor rájönnél, hogy amit írtál az baromság.
Egyébként a mágia az nem ezotéria.
Ez nem kifogás, és nem is kitérő. Ez az az út, ami több éven át a kezedben volt, de nem éltél vele.
A mágiát sok éves gyakorlással lehet elsajátítani, de nem az internetről. Az internetre bárki feltehet bármit. A mágiát egy mestertől, vagy valamilyen könyvből tudod csak megtanulni, de egy mester mindenképpen kell hozzá, aki ott van veled. Ezért jók az ilyen közösségek.
Én nem szoktam kifogásokat mondani, ha valami nem létezik azt elismerem én is, de nem az internetről tanulom az alapokat. Hanem keresek egy embert, aki megtanít dolgokra. És ismerek is sok ilyet. Persze nem rendeznek tanfolyamokat meg hasonlók, kivétel egy személyt. :) De ők is teljesen meg tudtak tanítani dolgokra, és még nem tanítottak meg mindent.
Nagyon sok dolog van, amit nincs az interneten, se könyvekben, hanem mesterek tanítják.
Most felmerült benned gondolom a kérdés, hogy akkor miért nem ír a tanítvány egy könyvet róla? Azért, mert ezek olyan tanok, amiknek nem elég tudni a módszerét, a mágia se kétnapos dolog, hosszú évekig tart elsajátítani.
Amíg ezt nem érted meg, és próbálod magadnak bebizonyítani, hogy nem létezik, addig számodra soha nem is fog létezni.
A mágia nem működik olyan bonyolult elven.
De mindenképpen kell egy hely, ahol csend és nyugi van, és senki nincs a szobában, még jobb ha a házban nincs senki. El kell zárkóznod egy időre a külvilágtól. Azután fel kell húznod magad köré, általában kört szoktak. Ezen belül fogod végrehajtani a mágiát. A helyet meg kell tisztítani, majd fel kell benne építeni a templomot, aminek kelet felé kell néznie. Ide el kell helyezni a felszentelt eszközöket, és a mágia kellékeit. Majd pár percet meditálni kell ebben a körben. Azután következhet a mágia végrehajtása és az erő lehívása, majd elküldése stb.
Szóval az egész nem bonyolult, de ezek csak a tárgyak voltak, ezenkívül még szükséged van képzelőerőre, teljesen fel kell idézned a dolgokat, például, ha személyre akarsz valamilyen mágiát, például gyógyító mágiát alkalmazni. Szóval képzelőerő, hit kell hozzá, tudnod kell, hogy sikerül, de mindezt meg kell tapasztalni, és kialakul magától.
De persze még sok részlet van, amit meg kell tenni. Figyelembe kell venni a holdfázisokat, hogy hatékonyabb legyen a mágia stb. Nagyon nagy figyelmet és koncentrációt igényel, szóval ezt nem lehet, csak úgy poénból megtanulni, mert ez nem játék.
Arról nem beszélve, hogy sokkal hatékonyabb még az eszköz, ha fel van rúnázva és saját magad készíted el őket, így a mágia is hatékonyabb lesz.
Nekem összesen egy-két könyvem van a mágiáról, de abban minden össze van foglalva 400 oldalon, a másik könyv megint kb 300 oldal. De ebben benne vannak a rúnák, gyógynövények, mágia, templom felépítés, eszközök készítése, templom lebontása, kör elkészítése és használata, stb.
De mivel írtad, hogy sok anyagod van a mágiáról, ezért gondolom ez a könyv neked is megvan. :)
Azt az oldalt tiltsd is le. Az csak annak jó, aki sátánista akar lenni.
Nem asztrális templomra gondoltam.
Hosszú sztori, így inkább ajánlok egy könyvet, amit olvass el, mert az alapokat ellehet belőle sajátítani. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!